Fructonata bio

Scrijele de prune, 100gr

13.00 Lei

Fructonata este un produs 100% din fructe ecologice. Procesul tehnologic folosit de inventatoarea si cercetatoarea Simona Bisboaca este unul inovativ, astfel incat fructele sunt procesate la maxim 42 de grade, pastrandu-si astfel toate calitatile fructului in starea lui naturala, nepasteurizat.

Rawe reprezintă idea Simonei Bisboaca de a conserva fructele într-un mod inedit, fără a folosi temperaturi înalte de procesare și pasteurizare dar într-o maniera cât mai curată si sigură fără adaos de zahăr, pectine, conservanți, coloranți sau alti aditivi alimentari. Cercetările Simonei de-a lungul anilor s-au concretizat în această gamă de produse inovative de tip raw vegan, adica vegetale crude, prin dezvoltarea unui procedeu de producție care permite păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete la borcan dar asidurând totodată și siguranța din punct de vedere microbiologic chiar dacă produsele nu sunt pasteurizate!

Fructonata este singurul preparat din fructe, concentrat în vid la temperatura de max 42°C, fără pasteurizare pentru păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete.

Produs inovativ, bio raw vegan cu cel mai bogat conținut de fruct, fără adaos de zahăr, conservanți, aditivi sau coloranți. Fructonata conține zaharuri naturale din fruct, bogată în vitamine, fibre și antioxidanți.