Produsul a fost adaugat in cos

Eco Fruit, fertilizant fructe, 500 ml, Norofert

Cod produs: 2F50019080

Producator: Norofert

74.40 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Eco Fruit, fertilizant fructe, 500 ml,  Norofert

 

Fertilizant ecologic pentru plantele producatoare de fructe (capsuni, muri, zmeuri, citrice etc.) ECO-FRUIT este un biostimulator ecologic formulat pe baza de aminoacizi organici vegetali obtinuti prin hidroliza enzimatica din soia, acid boric si oxid de potasiu.

Produsul se poate aplica la toate plantele fructifere, fara nicio exceptie. Continutul sau fiind ecologic si organic/mineral echilibrat nu dauneaza plantei, este 100% asimilabil si valorificabil de catre plante, iar datorita faptului ca acesta contine toate elementele nutritive, asigura plantelor o dezvoltare viguroasa si sanatoasa.

Acid boric continut de produs ajuta la o inflorescenta mai puternica, iar oxidul de potasiu (K2O) asigura o coacere rapida si uniforma. Mixul de aminoacizi si macro, respectiv micro elemente creste cantitatea de zahar din fructe asigurand cu gust desavarsit al acestora, dupa coacere (la maturitate).

Avantajele aplicarii aminoacizilor organici vegetali:

Datorita formulei 100% asimilabile de catre plante, produsul sporeste numarul de frunze si imbunatateste procesul de fotosinteza, creste numarul de flori si asigura o coacere mai rapida si uniforma a fructelor. 

Mod de aplicare:

Produsul se poate aplica direct pe frunze pe toata perioada primaverii si a toamnei, de 3 ori pe saptamana (ex: Luni, Miercuri si Vineri) prin pulverizari repetate pana cand particulele de fertilizant ajung pe toata suprafata plantei. De asemenea, este recomandat ca produsul sa fie aplicat de doua ori pe luna si de jur-imprejurul plantei, la baza (la radacina).

ATENTIE! NU TREBUIE SA REALIZATI O IMBAIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanta de 20 cm, suficient cat particulele sa ajunga pe suprafata frunzelor.

Agitati flaconul inainte de pulverizare!

Stocare si precautii:

Pastrati recipientul la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a luminii si a razelor de soare! Temperatura recomandata de pastrare: 5-20 grade Celsius.

A nu se tine la indemana copiilor!

Alte informatii:

Produsul contine materii prime folosite in agricultura ecologica.

Produsul nu este toxic pentru om si animale si respecta toate prevederile Reg. CE 889/2008 de punere in aplicare a Reg. CE 834/2007 privind regulile si restrictiile agriculturii ecologice.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu