product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

  • Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura picture - 1
  • Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura picture - 1
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

Cod produs: 8050534147254

Produs de: Pasta Natura

  • Checkmark icon Fara zahar adaugat  
  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Fara gluten  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura-picture
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

13.78 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

-fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos-

Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.

Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*, drojdie*
*din agricultura ecologica

Mod de preparare pentru 250g faina: 
Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 - 35 de minute.
Aluat dulce (prajituri sau briose): Zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 - 800ml. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 - 35 de minute. Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1503 kj / 354 kcal
Grasimi: 1.4g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 79.4g din care zaharuri 0.6g
Fibre: 3.1g
Proteine: 4.4g
Saruri: 0.1g

Fabricat in Italia

Produs certificat ecologic

250g

 

0.00
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon