Mix de grau spelta si drojdie pentru paine, bio, 35g, Nat-ali
Cod produs: 3176800001213
Produs de: Nat-ali
- Certificat Bio
- Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
- Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
- 30 zile drept de retur gratuit
13.43 Lei
Cu TVA inclus
- 3% reducere
- 5% reducere
Mix de grau spelta si drojdie pentru paine, bio, 35g, Nat-ali
Mix-ul de paine din spelta este un amestec de aluat devitalizat si drojdie. Va permite sa faceti paine si aluat de pizza cu 1 kg de faina.
Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine.
Ingrediente: Aluat de SPELTA devitalizat deshidratat*, drojdie*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.
Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.
Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.
Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 35g
Produs in Franta