Produsul a fost adaugat in cos

Detergent praf bio pentru spalari grele, 1010gr, Sodasan

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 4019886050609

Producator: Sodasan

49.00 Lei

cu TVA inclus
Testat dermatologic,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Detergent praf bio pentru spalari grele, 1010gr, Sodasan

Are o putere mare de curatare, fabricat la cea mai inalta calitate din sapun obtinut din uleiuri organice,fara enzime si OMG, testat dermatologic.

Recomandari utilizare:

pentru toate tipurile de tesaturi, putand fi utilizat la temperaturi cuprinse intre 40 si 95 de grade; masini de spalat, cu o capacitate de 4-5kg. 

Beneficii pentru mediu:

Substanta de spalare a produsului este sapunul, care are calitati biodegradabile rapide si complete. Acest sapun este fabricat într-un proces de saponificare cu temperatura joasa, special dezvoltat. Productia de CO2 este neutra cu mentiunea ca Sadosan are ca si partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara).

Certificare:

Produsul este certificat în conformitate cu liniile directoare de detergent ECOCERT, precum si in conformitate cu liniile directoare stricte ale Eco Garantie si Societatea vegan 

Caracteristicile produsului:

Un ambalaj de SODASAN Detergent Universal de spalat este suficient pentru 22 de sarcini cu duritate medie a apei si spalarea cu murdarirea normala.
1 kg de SODASAN Detergent Universal Spalarea poate spala 79 kg de rufe in sarcini de 4-5kg, cu murdarirea normala si duritate medie a apei.

 

Ingrediente: sapun de sodiu, percarbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu, silicat,aspartat,iminodisuccinate, citrat, uleiuri esentiale, limonen, citral, linalool,citronelol.
* Ingrediente din culturi organice controlate

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
AIM POPA .
02 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 23 octombrie 2020
Adauga un comentariu