Produsul a fost adaugat in cos

Deshidrator de fructe si legume Biofuture LIFESTYLE

Cod produs: 8070

Producator: Biofuture

2070.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Deshidrator de fructe si legume Biofuture LIFESTYLE

 

Cu acest deshidrator puteti prepara delicioase painici, crackers sau biscuiti ori deshidrata o multime de legume, fructe, verdeturi sau plante medicinale in cantitate suficienta pentru a asigura necesarul unei familii de 2-4 persoane cu consum moderat de produse raw vegane.

Include 6 site de 330 x 330 mm din tabla perforata de inox AISI304 cu garantie pe viata, site ce nu permit dezvoltarea bacteriilor si care se pot intretine extrem de usor.

Fluxul de aer constant necesar pentru deshidratarea uniforma este asigurat prin 6 ventilatoare ce aduc in permanenta un aport de aer proaspat. Aerul nu se recircula in interior si prin urmare nu se face condens si nici nu exista posibilitatea ca parte din produsele uscate sa ajunga in spatiul tehnic din spatele ventilatoarelor, eliminandu-se astfel un focar de dezvoltare a bacteriilor.

Pentru o deshidratare curata am prevazut un filtru de aer care asigura eliminarea depunerii pe alimente a prafului din mediul ambiant precum si patrunderea insectelor.

Pentru controlul temperaturii am folosit un termostat digital programabil cu o precizie a masuratorii de 0,1°C. Pentru comoditatea utilizarii am folosit un programator digital de control al timpului de functionare. La terminarea ciclului acesta intrerupe automat functionarea pana la o noua programare.

Are o putere instalata de 850W si este extrem de eficient chiar si la temperatura de 38-40 °C.

Printr-o constructie rigida, am obtinut nu doar stabilitate ci mai ales un zgomot extrem de redus in functionare, sub 35dB.

Pentru un control vizual superficial al procesului de deshidratare am prevazut un geam pe post de panou frontal. Geamul are avantajul ca nu permite dezvoltarea bacteriilor.

Conceptul unic de realizare asigura o intretinere extrem de usoara.

Garantia functionala integrala este de 24 luni.

Dimensiune (LxAxI): 370x490x230 mm.

Optional se pot livra si folii siliconate garantate alimentar 100% (certificat LFGB) (cost aditional de 240 lei)

 

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos