Produsul a fost adaugat in cos

Sapun solid cu propolis, scortisoara si cacao, eco, 110gr, Laboratoarele Nera Plant

Cod produs: 5944756306564

20.82 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio, Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

 Sapun solid cu propolis, scortisoara si cacao, eco, 110gr, Laboratoarele Nera Plant 

 

Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale, ceara, propolis, scortisoara si cacao. Continut ridicat de glicerina, rezultata in urma procesului de saponificare.

 

Cum actioneaza?

Hidrateaza si tonifica pielea

Curata  pielea (antiseptic si antiacneic)

Ajuta la cicatrizarea si la regenerarea pielii

 

Pentru ce se recomanda?

Mentinerea sanatatii pielii

Restabilirea pH-ului natural al pielii

Ten acneic

Cosuri, negi, micoze, eczeme, inflamatii ale epidermei

 

Testat dermatologic

 

Ingrediente INCI: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, AQUA, COCOS NUCIFERA OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, ELAEIS GUINEENSIS OIL*, SODIUM HYDROXIDE, CERA ALBA*, OCIMUM BASILICUM HERB EXTRACT*, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK POWDER*, THEOBROMA CACAO SEED POWDER*, PROPOLIS CERA*.

*ingrediente din agricultura ecologica

 

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

84% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

 

Proprietati ingrediente

Extractul de Busuioc este recomandat in formulele produselor cosmetice destinate ingrijirii pielii grase, acneice. Aceasta planta normalizeaza secretia de sebum, cicatrizeaza si calmeaza epiderma. Are proprietati antiseptice si antiinflamatoare. Actioneaza asupra punctelor negre si a cosurilor, diminuandu-le progresiv.

Uleiul de floarea-soarelui contine vitaminele A si D, calciu si fier. Este apreciat pentru proprietatile sale emoliente. Ajuta la vindecarea ranilor proaspete si a arsurilor usoare.

Uleiul extravirgin de masline are proprietatea de a catifela pielea. Datorita continutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de masline previne uscarea pielii, ii mentine elasticitatea si tineretea. Este folosit si ca exfoliant.

Uleiul de cocos este obtinut din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea si exfolierea pielii, intarzie aparitia ridurilor si confera pielii fermitate. Este folosit ca adjuvant in diferite afectiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din sapun.

Uleiul de palmier estompeaza cicatricele vechi datorita continutului de vitamina A si vitamina E. Confera pielii un aspect tanar si prospetime. Are proprietati hidratante. Este adjuvant in boli de piele, precum psoriazisul si eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite in prepararea sapunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosita la prepararea sapunurilor este astfel calculata incat, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regaseste in produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosita in prepararea sapunurilor, deoarece confera acestora consistenta si stabilitate. Este cunoscuta pentru actiunea ei de restructurare si elasticizare a pielii, pe care o calmeaza si o ajuta sa retina umezeala.

Propolisul stimuleaza productia de colagen si elastine, reface tesuturile afectate de rani, fiind un bun cicatrizant. Este indicat  in infectii si arsuri, bataturi si cheratite, rani vechi, micoze, negi si alunite. Propolisul are proprietati dezinfectante, antiinflamatorii, antiacneice, antioxidante.

Pulberea de Scortisoara este exfolianta, dar si indeajuns de blanda pentru a catifela pielea. Confera o mai buna circulatie a sangelui la nivelul epidermei, ceea ce face ca pielea sa para mai proaspata, mai regenerata, iar ridurile fine sa devina mai putin vizibile. Datorita proprietatilor antivirale, antimicrobiene si antiinflamatorii, scortisoara ajuta la vindecarea acneei si a cosurilor.

Pudra de Cacao are un continut bogat in antioxidanti, care apara pielea de actiunea radicalilor liberi, impiedicand astfel procesul de imbatranire. Este recunoscuta pentru efectul ei revigorant. Mentine pH-ul optim al tenului si ii confera un aspect luminos.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu