Produsul a fost adaugat in cos

Sapun solid cu pelin si tarate, eco, 110g, Laboratoarele Nera Plant

Cod produs: 5944756306571

20.82 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio, Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Sapun solid cu pelin si tarate, eco, 110g, Laboratoarele Nera Plant

 

Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale, ceara si tarate de grau. Continut ridicat de glicerina, rezultata in urma procesului de saponificare.

 

Cum actioneaza?

Catifeleaza si tonifica pielea, grabind regenerarea celulara

Antiseptic

Exfoliant (indeparteaza stratul de celule moarte)

Regleaza excesul de sebum

 

Pentru ce se recomanda?

Piele sensibila

Piele predispusa la infectii

Puncte negre, cosuri

Ten gras

Testat dermatologic

 

Ingrediente INCI: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, AQUA, COCOS NUCIFERA OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, ELAEIS GUINEENSIS OIL*, SODIUM HYDROXIDE, CERA ALBA*, ARTEMISIA ABSINTHIUM EXTRACT*, ARTEMISIA ABSINTHIUM*, TRITICUM VULGARE BRAN*, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF OIL*.

*ingrediente din agricultura ecologica

 

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

83% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

 

Proprietati ingrediente

Extractul si pulberea de Pelin sunt antimicrobiene, emoliente, usor hemostatice. Tonifica si regenereaza pielea.

Uleiul de floarea-soarelui contine vitaminele A si D, calciu si fier.  Este apreciat pentru proprietatile sale emoliente. Ajuta la vindecarea ranilor proaspete si arsurilor usoare.

Uleiul extravirgin de masline are proprietatea de a catifela pielea. Datorita continutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de masline previne uscarea pielii, ii mentine elasticitatea si tineretea. Este folosit si ca exfoliant.

Uleiul de cocos este obtinut din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea si exfolierea pielii, intarzie aparitia ridurilor si confera pielii fermitate. Este folosit ca adjuvant in diferite afectiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din sapun.

Uleiul de palmier estompeaza cicatricele vechi datorita continutului de vitamina A si vitamina E. Confera pielii un aspect tanar si prospetime. Are proprietati hidratante. Este adjuvant in boli de piele, precum psoriazisul si eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite in prepararea sapunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosita la prepararea sapunurilor este astfel calculata incat, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regaseste in produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosita in prepararea sapunurilor solide, deoarece confera acestora consistenta si stabilitate. Ceara pura nu influenteaza culoarea compozitiilor. Este cunoscuta pentru actiunea ei de restructurare si elasticizare a pielii, pe care o calmeaza si o ajuta sa retina umezeala. Principiile active din ceara nu se pierd prin prelucrarea termica.

Taratele de grau contribuie la exfoliere, indeparteaza excesul de sebum si punctele negre.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu