Produsul a fost adaugat in cos

Sapun natural crema, MORCOV, ANNATTO SI MELISSA, 100g, Elixir H

Cod produs: 6427416140153

Producator: Elixir H

25.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Sapun natural crema, MORCOV, ANNATTO SI MELISSA, 100g, Elixir H

 

Sapun natural crema Morcov, Annatto si Melissa ofera un cocktail inedit de ingrediente benefice.

 

Poate fi folosit atat pentru curatarea mainilor cat si pentru curatarea tenului.

Pudra de Annatto combate imbatranirea pielii, iar mix-ul de uleiuri esentiale de Patchouli, Melissa si Ienupar formeaza un miros oriental – dulce – lemnos deosebit.

Morcovii isi obtin culoarea portocalie caracteristica din Betacaroten, ceea ce duce la o concentratie mare de vitamina A. Beta Carotenul iti ajuta pielea sa ramana hidratata, mai ales cand vine vorba de pielea uscata. Acesta reduce liniile fine si ridurile si iti protejeaza pielea de razele UV.

 

Proprietatile uleiurilor esentiale:

* Patchouli contine o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfectios, decongestionant venos, regenerator cutanat si cicatrizant.

* Melissa (roinita) are efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajuta la cicatrizarea si repararea pielii. Este folosit in aplicatii de tonifiere a tenului, ingrijire a pielii sensibile, de atenuare a rosetii si mancarimilor.

* Ienuparul este cunoscut pentru imbunatatirea circulatiei periferice fiind decongestionant venos si limfatic. Este util in caz de edeme, varice, retentii de apa si celulita. De asemenea, este antiseptic, antiseboreic si astringent.

 

Sapunurile noastre ajuta la vindecarea pielii aspre, degradate de factori de mediu sau produse de curatare care sparg bariera de protectie a pielii.

 

Modul in care ne tratam pielea poate avea un impact major asupra sanatatii noastre generale. Cel mai mare organ al corpului, pielea este incredibil de poroasa si de absorbanta. Nenumaratele studii stiintifice arata ca substantele chimice toxice pot fi absorbite prin piele si transferate in fluxul sanguin, cauzand afectarea organismului pe termen lung.

Majoritatea „sapunurilor” obisnuite de pe piata sunt, de fapt, detergenti compactati, fara beneficii naturale. Insa, daca produsul contine detergenti sintetici, este un produs cosmetic, nu un sapun.

Acum, mai mult ca oricand, este imperativ sa ne educam pentru a cunoaste si alege intelept produsele pe care le folosim.

Acest sapun natural crema este manufacturat in transe mici, prin tehnica saponificarii la rece. Contine numai ​uleiuri vegetale pure, bogate in glicerina naturala si uleiuri esentiale de inalta calitate, care potenteaza actiunea ingredientelor de baza. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani,  devenind ideal pentru a fi utilizat.

 

Recomandare:

Pastrati sapunul intr-o savoniera care sa permita scurgerea apei, in asa fel incat sa-si pastreze textura solida, pentru a va putea bucura de el o perioada cat mai lunga de timp.

 

Ingrediente

Ingrediente active

Ingrediente 100% naturale

 

Ulei de morcov - obtinut prin macerare, acest ulei beneficiaza de calitatile pe care radacina o are in stare naturala, fiind foarte util pentru: pielea degradata, bronzul sanatos, tenul ridat. Este bogat in vitamine, minerale, acizi grasi si antioxidanti. Dintre vitamine, concentratiile cele mai mari sunt de vitamina A, C, K si E.  Magneziul, potasiul si carotenoizii (in special beta-carotenul) se gasesc de asemenea in proportii semnificative. Acest ulei de morcov are o cantitate de beta-caroten care depaseste necesarul zilnic de antioxidanti, printre care amintim beta-carotenul, care este un antioxidant puternic, cu efect profund asupra intineririi tenului. Acesta nu este singurul carotenoid intalnit in compozitia uleiului, ceea ce atrage cu atat mai multe beneficii. Printre antioxidantii incorporati in mod natural se mai numara si tocoferilul, un acetat de vitamina E. Acesta are caracteristici anti-aging foarte atractive.

 

Pudra de Annato - sau pudra de Urucum - pudra fina, de culoare rosie-caramizie, obtinuta din semintele arborelui de bixa orellana. Bogata in carotenoizi si oligoelemente, pudra de urucum are rol antioxidant si antirid. Este foarte utila pentru colorarea produselor cosmetice (fond de ten si blush) si favorizeaza productia de melanina, pregatind pielea pentru plaja.

 

Ulei de canepa virgin Bio (cannabis sativa) - un ulei vegetal exceptional prin profilul sau de acizi grasi esentiali. Gratie continutului sau in acizi omega 3 si 6, acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bolgate in acizi grasi esentiali. Imbunatateste textura si sporeste elasticitatea pielii, este regenerator, antiinflamator, intareste bariera naturala de protectie a pielii. De asemenea, este antiinflamator si calmant cutanat, reduce pierderile transepidermale de apa si protejeaza pielea de deshidratare.

 

Ulei esential de Melissa - denumita si roinita, acest ulei esential are efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajuta la cicatrizarea si repararea pielii, avand proprietati anti-aging si de tonifiere a tenului.

 

Ulei de masline - obtinut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de masline este apreciat in cosmetica pentru efectul nutritiv, antioxidant si emolient. Este folosit pentru ingrijirea pielii si a parului datorita actiunii de protectie impotriva deshidratarii, reparatoare si calmante.

 

Ulei de ricin Bio virgin, certificat Ecocert - ulei vegetal exceptional, reprezinta cea mai concentrata sursa de acid ricinoleic cunoscuta, concentratie care nu se mai gaseste in nici o alta planta sau substanta. Acidul ricinoleic este eficient in preventia dezvoltarii a numeroase specii de virusi si bacterii, fiind elementul ce confera uleiului proprietatile antibacteriene, antimicrobiene si antifungice. Pe langa acidul ricinoleic, uleiul de ricin reprezinta o sursa importanta de vitamina E, Omega 6, Omega 9, aminoacizi si alte substante benefice pielii, scalpului si firului de par.

 

Ulei de cocos - ulei vegetal exceptional, obtinut din nuci de cocos proaspete, bogat in grasimi saturate sanatoase, numite acizi grasi cu lant mediu, din care fac parte: acidul caprilic, acidul lauric si acidul capric, precum si in vitaminele A, C, D, E, K, fier si calciu.

 

Ulei de palmier - ulei natural, obtinut din arborele cu acelasi nume, benefic pentru mentinerea starii generale de sanatate, dar si pentru tratarea unor afectiuni. Culoarea portocalie-rosiatica a uleiului de palmier este rezultatul prezentei compusilor chimici naturali, carotenoide, din acesta. Acesta contine de 15 ori mai multi carotenoizi decat morcovii si de 30 de ori mai multi decat tomatele. In compozitia uleiului de palmier, forma activa si importanta de carotenoizi este betacarotenul, o forma a vitaminei A, care este un antioxidant eficace care ajuta la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, uleiul de palmier este o sursa importanta de vitamina E. De fapt, nici un alt ulei vegetal nu contine cantitati atat de mari de vitamina E ca uleiul de palmier. Vitamina E este un antioxidant puternic care ajuta la indepartarea radicalilor liberi din organism.

 

Ulei esential de Patchouli - ulei extras din frunzele unei plante originare din Asia, al carei frunze si esente extrase au fost folosite de mult timp pentru parfumarea tesaturilor de matase si casmir, dar si pentru virtutile sale antiseptice sau afrodisiace. Este un remediu relaxant, digestiv, antiinflamator si antimicrobian. Previne aparitia ridurilor, regenereaza pielea crapata si amelioreaza mancarimile. Este un remediu valoros pentru piele, fiind folosit pentru o varietate mare de tulburari ale pielii. Fiind un bun regenerator, ajuta la intinerirea pielii, contribuie la refacerea tesuturilor, astfel incat se face util si pentru tratarea eczemelor, combaterea acneii.

 

Ulei esential de Ienupar - ulei extras din ienupar, arbust din familia coniferelor, care uimeste botanistii cu rezistenta, vitalitatea si capacitatea sa de adaptare. Fructele sale se coc intr-un ciclu neobisnuit de lung, de doi ani, timp in care ajung sa secrete pretiosul ulei esential de ienupar, cu aplicatii terapeutice nenumarate.Proprietatile sale terapeutice il recomanda in tratarea acneei si cicatricilor, fiindca regleaza secretia de sebum, amelioreaza inflamatiile. In aromaterapie, incurajeaza somnul adanc, alunga starile de frica la copii si adulti, indeparteaza oboseala si anxietatea.

 

Ingrediente INCI:

cocos nucifera oil, elaeis guineensis oil, olea europaea oil, butyrospermum parkii butter, ricinus communis seed oil, cannabis sativa seed oil, daucus carota sativa root extract, helianthus annuus seed oil, pogostemon cablin leaf oil, melissa officinalis oil, juniperus communis fruit oil, bixa orellana seed extract.

 

Produsul ​a fost testat si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice acordate de laborator autorizat de catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului si acreditat de catre RENAR (Asociatia Nationala de Acreditare din Romania) in conformitate cu SR EN 17025.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu