Produsul a fost adaugat in cos

Sapun natural crema, JOJOBA, ARGILE SI GERANIU, 100g, Elixir H

Cod produs: 6427416140177

Producator: Elixir H

24.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Sapun natural crema, JOJOBA, ARGILE SI GERANIU, 100g, Elixir H

 

Sapun natural pentru piele normala, mixta, grasa – Jojoba, Argile si Geraniu, la fel ca si celelalte produse ELIXIR H, se bucura de tehnica certificata de manufacturare, dar si de uleiuri si unturi vegetale certificate ECOCERT.

 

Datorita argilelor naturale din compozitia sapunului, “Jojoba, Argile si Geraniu Rose”, acestea confera proprietati de alunecare specifice si il fac un produs excelent pentru ras!

 

Proprietatile ingredientelor:

* argila verde este bogata in minerale si oligoelemente. Este ideala pentru remineralizarea si decongestionarea pielii, ajuta la eliminarea excesului de sebum si a impuritatilor datorita puterii sale absorbante excelente. Este potrivita in special pentru pielea normala, mixta sau grasa.

* argila rosie ajuta la eliminarea impuritatilor si imbunatateste aspectul tenului. Este potrivita pentru toate tipurile de piele, in special pentru cuperoza, roseata, piele reactiva.

* ulei de canepa imbunatateste textura si elasticitatea pielii, este regenerator, antiinflamator, protejeaza bariera naturala a pielii.

* ulei de jojoba protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Imbunatateste vitalitatea si aspectul acesteia.

* uleiul esential de geraniu are proprietatilor tonifiante, astringente si purifiante pentru piele. Este folosit pentru tenul matur, acneic, gras, cu imperfectiuni.

* uleiul esential de lamaie este benefic in ingrijirea tenului cu tendinta de ingrasare, pori infundati, comedoane, unghii casante, celulita.

 

Beneficii:

Argila provine din descompunerea cu acid carbonic a unor roci sau din cenusa vulcanica. Aceasta are o compozitie chimica tolerabila pentru corpul uman: 49% oxid de siliciu, 5,6% aluminiu, 4,4% oxid de fier, 4,2% oxid de magneziu, 3% oxizi alcalini, 7,4% apa, ceea ce o face un puternic mineralizant natural.

Datorita argilelor naturale din compozitia sa, acest sapun absoarbe impuritatile si substantele toxice. In acelasi timp are si efect cicatrizat asupra pielii ranite si expuse la infectii. De asemenea, absoarbe uleiurile, micsoreaza porii, reduce inflamatiile si uniformizeaza culoarea pielii, fiind, astfel, potrivit pentru orice tip de ten si un produs excelent pentru ras!

 

Modul in care ne tratam pielea poate avea un impact major asupra sanatatii noastre generale. Cel mai mare organ al corpului, pielea este incredibil de poroasa si de absorbanta. Nenumaratele studii stiintifice arata ca substantele chimice toxice pot fi absorbite prin piele si transferate in fluxul sanguin, cauzand afectarea organismului pe termen lung.

 

Majoritatea „sapunurilor” obisnuite de pe piata sunt, de fapt, detergenti compactati, fara beneficii naturale. Insa, daca produsul contine detergenti sintetici, este un produs cosmetic, nu un sapun.

Acum, mai mult ca oricand, este imperativ sa ne educam pentru a cunoaste si alege intelept produsele pe care le folosim.

Acest sapun natural pentru piele normala este manufacturat in transe mici, prin tehnica saponificarii la rece. Contine doar ​uleiuri vegetale pure, bogate in glicerina naturala si uleiuri esentiale de inalta calitate. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, ​sapunul devenind ideal pentru a fi utilizat.

 

Recomandare – Pentru a va putea bucura de el o perioada cat mai lunga de timp pastrati sapunul intr-o savoniera. Aceasta va permite scurgerea apei, in asa fel incat sapunul sa-si pastreze textura solida.

 

Ingrediente

Ingrediente active

Ingrediente 100% naturale

 

Produs la rece, cu drag, in Romania. Autorizat si notificat pe portalul Comisiei europene.

Netestat pe animale

Produs in conformitate cu standardele ISO 9001 (Managementul Calitatii) si ISO 22716 (Bune Practici de Fabricatie a Produselor Cosmetice).

 

Ulei de jojoba virgin Bio - acest ulei vegetal are o compozitie asemanatoare sebumului uman si, astfel, o compatibilitate deosebita cu pielea si parul. Patrunde cu usurinta in piele si nu lasa pelicula grasa, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii.Are un profil interesant de acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic) si contine o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia non-grasa dupa aplicarea pe piele.

 

Ulei de canepa virgin Bio (cannabis sativa) - un ulei vegetal exceptional prin profilul sau de acizi grasi esentiali. Gratie continutului sau in acizi omega 3 si 6, acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bolgate in acizi grasi esentiali. Imbunatateste textura si sporeste elasticitatea pielii, este regenerator, antiinflamator, intareste bariera naturala de protectie a pielii. De asemenea, este antiinflamator si calmant cutanat, reduce pierderile transepidermale de apa si protejeaza pielea de deshidratare.

 

Ulei de masline - obtinut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de masline este apreciat in cosmetica pentru efectul nutritiv, antioxidant si emolient. Este folosit pentru ingrijirea pielii si a parului datorita actiunii de protectie impotriva deshidratarii, reparatoare si calmante.

 

Ulei de ricin Bio virgin, certificat Ecocert - ulei vegetal exceptional, reprezinta cea mai concentrata sursa de acid ricinoleic cunoscuta, concentratie care nu se mai gaseste in nici o alta planta sau substanta. Acidul ricinoleic este eficient in preventia dezvoltarii a numeroase specii de virusi si bacterii, fiind elementul ce confera uleiului proprietatile antibacteriene, antimicrobiene si antifungice. Pe langa acidul ricinoleic, uleiul de ricin reprezinta o sursa importanta de vitamina E, Omega 6, Omega 9, aminoacizi si alte substante benefice pielii, scalpului si firului de par.

 

Unt de shea Bio - extract de grasime vegetala obtinuta din nucile arborelui de shea (sau Karite), un copac care creste in savanele africane, din Senegal pana in Sudan. Produs complex, bogat in nutrienti, cu proprietati si aplicatii exceptionale in cosmetica. Profilul sau de acizi grasi si bogatia in substante nesaponificabile sustin calitatile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectia pielii impotriva factorilor de mediu, reducerea iritatiilor.

 

Argila verde - cunoscuta si sub numele de argila de mare, reprezinta unul dintre cele mai bune tratamente pentru tenul gras si acneic. Este extrem de bogata in minerale esentiale, oxizi de fier si material vegetal descompus, precum vareh sau alge marine.

 

Ulei esential de Geraniu - Geraniul de Bourbon este un soi de muscata al carui parfum se diferentiaza de cel al altor soiuri prin notele florale mai pronuntate, mai bogate si nobile. Datorita proprietatilor tonifiante, astringente si purifiante pentru piele, este folosit in cosmetica pentru tenul matur, acneic, gras, cu imperfectiuni, lipsit de tonus si elasticitate. Totodata, se remarca pentru proprietatile sale de a fi un bun antidepresiv, antiseptic, cicatrizant, dezodorizant, hemostatic, tonic general. Este folosit cu succes in uleiurile de masaj, cu rol anticelulitic si detoxifiant al sistemului limfatic.

 

Ulei esential de lamaie - cu aroma sa revigoranta si voioasa, uleiul de lamaie are numeroase intrebuintari in cosmetica, cum ar fi: ingrijirea tenului cu tendinta de ingrasare, pori infundati, comedoane. Proprietatile uleiului de lamaie :

tonic cutanat

antiseboreic, anticuperozic

antioxidant

stimulator al circulatiei periferice

antiseptic general, purifiant

 

Ingrediente INCI

sodium cocoate, sodium palmate, sodium olivate, sodium shea butterate, sodium castorate, sodium hemp seedate, simmondsia chinensis seed oil, montmorillonite, pelargonium graveolens oil, citrus limon peel oil, limonene*

 

*compusi naturali ai uleiurilor esentiale

 

Produsul ​a fost testat si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice acordate de laborator autorizat de catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului si acreditat de catre RENAR (Asociatia Nationala de Acreditare din Romania) in conformitate cu SR EN 17025.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu