Concurs Greenis

I. Organizatorul Concursului "Un Greenis pe luna"
Concursul este organizat de Bio Holistic SRL si se va desfasura conform prezentului regulament, denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul", ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii la Concurs, denumiti in cele ce urmeaza "Participantii". Premiile vor consta in 5 storcatoare Greenis Slow Juicer F9010-B.

II. Locul de desfasurare a concursului
Concursul se va desfasura pe site-ul www.obio.ro.

III. Perioada de desfasurare a concursului
Concursul se desfasoara in perioada 01 februarie 2019 - 30 iunie 2019.

IV. Descrierea mecanismului de concurs
1. Participantii trebuie sa aiba cel putin o comanda finalizata (comanda - livrare - incasare) pe www.obio.ro in perioada de desfasurare a concursului.
2. Participantii trebuie sa fie cetateni romani cu domiciliul in Romania.
3. Poate participa la Concurs orice persoana fizica, cetatean roman cu domiciliul in Romania, care are varsta minima de 18 ani implinita, indiferent de gen sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la Concurs membrii echipei companiilor organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.
4. La fiecare extragere se vor lua in considerare doar comenzile finalizate din luna anterioara.
5. Se va desemna lunar un singur castigator care va fi ales prin random.org. 
6. Numele castigatorului concursului desfasurat in decursul unei luni va fi anuntat pe site-ul Obio, la finalul paginii de regulament, cel tarziu in data de 4 a lunii urmatoare.
7. Costurile de transport implicate in livrarea premiului catre Castigator vor fi suportate de catre Organizator.
8. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului.
9. Un Participant poate fi descalificat in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu Concursul si cu Regulamentul.
10. Organizatorul considera inscrierea in Concurs ca o acceptare implicita a Regulamentului si considera orice date cu privire la Participant adevarate si corecte.
11. Daca persoana declarata castigatoare pe pagina site-ului, Obio nu confirma telefonic sau pe email primirea informatiilor despre castig in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data afisarii rezultatului Concursului, premiul castigat de persoana in cauza va fi anulat. In acest caz extragerea va fi reluata in aceleasi conditii, alegandu-se un nou castigator.
12. In cazul in care premiul nu poate intra in posesia Castigatorului din motive independente de Organizator (adresa eronata, schimbata, imposibilitatea contactarii castigatorului dupa stabilirea adresei de livrare) si sunt returnate Organizatorului, premiile se anuleaza si nu mai pot fi revendicate, ele ramanand in posesia Organizatorului.
13. Organizatorul acorda perioada legala de garantie pentru produsul castigat:
5 ani pentru motor si 2 ani pentru restul pieselor, incepand cu data expedierii.
Documentul necesar utilizarii garantiei sunt certificatul de garantie.

VI. Contact
Pentru mai multe informatii referitoare la Concurs, va rugam sa ne scrieti pe e-mail: office@obio.ro, sau sa ne sunati la urmatorul numar de telefon: 0752 - 498 740.

 

Castigatorul lunii Februarie:

Comanda cu numarul 122356 este castigatoarea storcatorului Greenis din luna Februarie. Din motive de confidentialitate castigatorul nu doreste sa-i publicam numele pe site.

 

Castigatorul lunii Martie:

Comanda cu numarul 130591, plasata de catre D-na Rossana Nistor, este castigatoarea storcatorului Greenis din luna Martie.

 

Castigatorul lunii Aprilie:

Comanda cu numarul 137976, plasata de catre D-na Anca Iuhos, este castigatoarea storcatorului Greenis din luna Aprilie.

 

Castigatorul lunii Mai:

Comanda cu numarul 140741, plasata de catre D-na Tina Petrareanu, este castigatoarea storcatorului Greenis din luna Mai.

 

Castigatorul lunii Iunie:

Comanda cu numarul 144986, plasata de catre D-nul Marius Caragiu, este castigatoarea storcatorului Greenis din luna Iunie.

Produsul a fost adaugat in cos