Produsul a fost adaugat in cos

Ciste Ladanifere BIO* ulei esential, 5 ml, Mayam

Cod produs: 6424414012543

Producator: MAYAM

36.20 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Ciste Ladanifere BIO* ulei esential, 5 ml, Mayam

 

Uleiul esential de ciste are calitati recunoscute in cosmetica si aromaterapie. In cosmetica este apreciat pentru efectul cicatrizant, reparator si de stimulare a regenerarii pielii, avand si actiune de sporire a fermitatii pielii. In aromaterapie este folosit pentru actiunea sa antihemoragica, antivirala si imunostimulatoare.

 

Alte denumiri: cistus ladaniferus, labdanum, rockrose, trandafir de stanca

 

Metoda de obtinere: prin distilare cu vapori de apa din ramuri si frunze

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife

 

Proprietati organoleptice: lichid clar galbui, miros puternic picant, balsamic si lemnos

 

Ingrediente (INCI): cistus ladaniferus oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile uleiului de ciste:

* cicatrizant potent, ajuta la vindecarea si repararea pielii

* tonifiant cutanat si astringent, contribuie la sporirea feritatii pielii

* antiviral, antiinfectios

* antihemoragic

* imunostimulator si imunomodulator

* echilibrant al sisemului nervos

 

Recomandari, aplicatii:

* este potrivit pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul gras

* ingrijirea tenului acneic, aplicatii post-acneice (cicatrici)

* ingrijirea pielii afectate de cuperoza

* ten imbatranit, ridat, ten matur

* piele lipsita de fermitate, vergeturi

* taieturi, plagi, zgaraieturi, crapaturi

* adjuvant in boli autoimune, intarirea sistemului imunitar

* adjuvant in boli virale si maladii infantile cum ar fi varicela sau rujeola

 

Cum se foloseste uleiul de ciste:

* este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice si compozitii pentru aromaterapie

* dozaj uzual recomandat 0,5-2%

* in general este suficient un procent de pana la 0,5% in aplicatii pe suprafete mai mari de piele, pe ten sau pe perioade mai indelungate

* ca ingredient pentru prepararea de creme, seruri, balsamuri, alifii

* sub forma de comprese aplicate pe plagi inchise, taieturi, rani, intepaturi

* diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale sau pe torace, ca adjuvant in maladii autoimune - este indicat a se consulta medicul curant

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare

*a se evita contactul cu ochii

* contraindicat in trimestrul I de sarcina si pe durata alaptarii

* a nu se aplica pe plagi si rani deschise sau extinse

* supraveghere medicala obligatorie pentru utilizarea la copii

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz extern

Parerile utilizatorilor
2 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Manuela M.
21 mai 2019
Rating: 5

Excelent raport pret-calitate.

a cumparat acest produs în 10 mai 2019
STEPHANIE H.
17 iunie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 iunie 2019
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos