Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Top Produse

Cereale, boabe, seminte Bio 13 produse

Ordoneaza dupa

Sorteaza

Produse
Istoricul tau

Seminte bio

Semintele si cerealele sunt folosite in alimentatia de zi cu zi. Fie ca le consumam in patiserie, in produse de mic dejun precum musli, fulgi, sau ca atare – in cazul semintelor, este important sa folosim seminte bio si cereale bio. Agricultura moderna de astazi, si aici ne referim la asa-zisa agricultura industriala, dar nu doar ea, foloseste la greu diverse substante chimice extrem de toxice pentru a maximiza productia. In cazul cultivarii de seminte bio si cereale bio, folosirea substantelor chimice toxice sunt interzise. Sigur, se folosesc si pentru cultivarea de seminte bio si cereale bio anumite substante pe post de fertilizatori, pesticide sau insecticide, fungicide, dar toate provin din substante naturale (de exemplu fiertura de urzica).

Terenurile agricole obisnuite sunt pline de chimicale deoarece in fiecare an, de cateva ori pe an culturile sunt stropite cu diverse chimicale, care ajung in plantele care se cultiva, si evident pe sol. Terenurile agricole unde cresc plante pentru cultivarea de seminte bio si cereale bio sunt mai curate, trecerea la agricultura bio se face in decurs de cativa ani pentru ca terenul sa apuce sa se curete de rezidurile chimice folosite inainte.

Este important sa gasim surse de incredere de seminte bio si de cereale bio, deoarece sursele conventionale pot contine reziduri de ingrasaminte chimice, pesticide, fungicide, etc. care sunt daunatoare pentru organismul nostru. Consumand seminte bio si cereale bio ne asiguram ca folosim hrana curata si sanatoasa pentru noi si familia noastra. Nu mai amintim si de faptul ca desi semintele bio si cerealele bio pot fi mai scumpe decat cele obisnuite, dar pe termen lung vom iesi mai ieftin deoarece vom cheltui mai putini bani pe medici si tratamente ca sa tratam boli cauzate de alimentele pline de chimicale.

In magazinul Obio.ro va oferim o gama variata de seminte bio din surse de incredere, testate si certificate.

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda