Produsul a fost adaugat in cos

Retete cu germeni si vlastari

Cod produs: 101121

Producator: Ligia Pop

40.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Retete cu germeni si vlastari

Surse de sănătate şi energie. Ediţia a II-a

 

Ligia Pop a adunat în această carte sfaturi şi instrucţiuni pentru creşterea seminţelor germinate sub formă de vlăstari, doze naturale concentrate de proteine, vitamine, minerale şi enzime care vor fi uşor de asimilat şi de folosit în corpul nostru.

 

Germenii şi vlăstarii au ocupat un loc important în alimentaţia oamenilor încă din vechime. Se menţionează că popoarele asiatice îi consumau încă din anul 3000 î.H., păstrând tradiţia alimentară până în zilele noastre.

 

Vă invităm să învăţaţi cum să creşteţi germenii şi vlăstarii şi să-i consumaţi pentru sănătate şi vitalitate!

 

„Hrana să vă fie medicament.“ — Hippocrate

Cartea contine poze color, clare care ilustreaza diferitele stagii de crestere ale semintelor. Este o carte de sinteza, unde Ligia a inclus cele mai practice sfaturi adunate din experienta proprie si de prin zeci de carti de specialitate. In general cartile care prezinta acest subiect sunt groase, cu informatii prea multe si greu de urmarit, iar pozele de obicei lipsesc sau sunt alb-negru. Am ales un stil minimalistic in prezentarea informatiilor din carte si ne-am straduit sa facem totul cat de clar posibil, simplu de inteles si de pus in practica.

Carte cu autograful Ligiei Pop.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos