Produsul a fost adaugat in cos

Cafea Organica Gourmet cu Extract de Reishi, 227G Macinata Filtru

Cod produs: 102431

Producator: RA HYGGE

49.50 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Cafea Organica Gourmet cu Extract de Reishi, 227G Macinata Filtru

 

INGREDIENTE: Cafea Arabica organica (98%), dublu extract organic instant de reishi (GanodermaLucidum) (2%). 

CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/ pachet sau 226 mg/ portie

Nota: Extractele sunt solubile in apa. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai  puternice decat pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile in apa si in combinatie cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigura maximul de beneficii asupra sanatatii.

ROASTING PROFILE: mediu. Datorita extractului de reishi, cafeaua espresso este foarte concentrata si poate parea mai puternica decat alte tipuri de cafea neagra.Atentie la acest aspect, intrucat culoarea boabelor de cafea care sunt imbracate in extractul de culoare inchisa, aproape neagra (pudra instant) va poate induce in eroare.

TASTE PROFILE:  mediu si echilibrat, cu o aroma subtila de umami data de extractul de reishi.

ORIGINE: boabe de cafea verde organica, provenita de la micii fermieri din Peru. Extract organic de Reishi, din China.

 

Informatii despre produs:

GRAMAJ: 227 g

MOD DE UTILIZARE: 12 g/ portie; 1 pachet contine 18 portii.Dupa desigilare, pastrati produsul in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

PREZENTARE: Cresterea energiei de durata si a echilibrului general al organismului, extractul de reishibalansand efectul cafeinei. Adaptogenii nu functioneaza ca tratamente sau diete, dar sunt unici in capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de aparare ale organismului impotriva stresului vietii cotidiene. Adaptogeniiactioneaza sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fara efecte secundare. Reishi contribuie de asemenea la scadereaaciditatii din corp. In plus, boabele de cafea proaspatprajite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 in cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.

REISHI CA CIUPERCA MEDICINALA: Ciuperca Reishi sau LingZhi (in China) se traduce in limba vietnameza drept „ciuperca supranaturala”. Ca majoritatea plantelor adaptogene, reishisustine si echilibreaza sistemul endocrin si pe cel hormonal, care sunt cel mai probabil corelate cu proprietatile sale de „activare spirituala”. Hormonii sunt „moleculele constiintei” (in medicina traditionala asiatica), mai exact biopeptide puternice care controleaza starea de spirit, perceptia, ciclul de somn si legatura cu constientizarearealitatii. Efectele ciupercii reishi asupra sistemului hormonal sunt legendare. Ciuperca reishi este blanda, dar in acelasi timp puternica si lucreaza pentru a echilibra glandele organismului in mod constant, ceea ce o face ideala pentru utilizare zilnica.

Reishiimbunatatestefunctiile ficatului, ajutand la scaderea nivelului de toxine si a metalelor grele din corp. De asemenea, ciuperca reishi este de un real folos in confruntarea cu alergiile, fie ca sunt alergii alimentare sau determinate de polenul din mediul exterior sau de poluanti. Guvernul japonez a listat in mod oficial ciupercile reishi ca tratament pentru cancer.

DATE ISTORICE (sursa - Wikipedia): Numele de LingZhi are o istorie de peste doua mii de ani. Acest nume vechi folosit in China a fost inregistrat prima data in timpul dinastiei lui Han (206 i.Hr. - 9 d.Hr.). In limba chineza, língzhīeste un cuvant compus din líng (= spirit, suflet, miraculos, sacru, divin) si zhī (= planta a longevitatii, ciuperca, samanta, ramura, excrescenta).

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos