Produsul a fost adaugat in cos

Cafea Organica Gourmet, cu Extract de Coama Leului, 227g

Cod produs: 5700002148889

Producator: RA HYGGE

49.50 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Cafea Organica Gourmet, cu Extract de Coama Leului, 227g

 

INGREDIENTE: Cafea Arabica organica (98%), dublu extract organic de coama leului (HericiumErinacea) (2%).

CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/pachet sau 226 mg/ portie

Nota: Extractele sunt solubile in apa. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai  puternice decat pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile in apa si in combinatie cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigura maximul de beneficii asupra sanatatii.

ROASTING PROFILE: lent, spre mediu.

TASTE PROFILE: putin intens, spre mediu, la care se adauga o aroma puternica de umami.

ORIGINE: boabe de cafea verde organica, provenita de la micii fermieri din Honduras. Extract organic de coama leului, din China.

 

Informatii despre produs:

GRAMAJ: 227 g

MOD DE UTILIZARE: 12 g/portie; 1 pachet contine 18 portii.Dupa desigilare, pastrati produsul in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

PREZENTARE: Cresterea energiei de durata si a echilibrului general al organismului, extractul de coama leului balansand efectul cafeinei. Adaptogenii nu functioneaza ca tratamente sau diete, dar sunt unici in capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de aparare ale organismului impotriva stresului vietii cotidiene. Adaptogenii actioneaza sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fara efecte secundare. Coama leului contribuie de asemenea la scaderea aciditatii din corp. In plus, boabele de cafea proaspat prajite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 in cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.

 

COAMA LEULUI, CA CIUPERCA MEDICINALA:

Coama leului este o ciuperca comestibila care a fost utilizata timp indelungat in medicina traditionala chineza. Aceasta ciuperca este bogata in cateva componente importante din punct de vedere fiziologic. Aici vorbim in special de polizaharidele beta-glucan care sunt responsabile pentru activitatile anti-cancerigene, imuno-modulatoare, hipolipidice, antioxidante si neuroprotectoare ale acestei ciuperci. Coama leului mai are, printre altele, proprietati anti-microbiene, anti-hipertensive, anti-diabetice si de vindecare a ranilor. Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii si imbunatatirii ratei de regenerare a nervilor periferici (activeaza eliberarea factorului de crestere neuronal, favorizeaza procesul de mielinizare si creste numarul axonilor), H. Erinacea se prezinta promitatoare in ceeace privesteproprietatile de recuperare in cazul unor boli precum Parkinson sau Alzheimer.

DATE ISTORICE: In medicina chineza si japoneza, coama leului era folosita in mod traditional pentru fortificarea splinei, ameliorarea afectiunilor intestinale si, de asemenea, ca medicament anticancerigen.

 

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos