Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
Arrow left icon Inapoi la blog

Pregătește-te de curățenie în stil BIO

Pune-ți sănătatea și starea de bine pe primul loc și ocupă-te de curățenia de primăvară cu produse BIO. Fă o schimbare benefică pentru tine și pentru familia ta și optează pentru detergenți și produse de curățare care îți oferă siguranța de care ai nevoie, pentru a-ți igieniza întregul cămin. Produsele de curățenie BIO reprezintă o modalitate sigură și eficientă de îngrijire a casei și a sănătății tuturor.

Ca o măsură de siguranță pentru starea de bine a copiilor, persoanelor sensibile, a celor care suferă de alergii sau care acordă o atenție specială sănătății lor, chiar dacă nu au întâlnit neplăceri cauzate de produsele convenționale de curățenie, au fost concepuți detergenții BIO. Aceștia au în compoziția lor ingrediente naturale, care sunt eficiente și nu doar că protejează pielea, ci stimulează sănătatea epidermei.

De ce să optezi pentru produse de curățenie BIO?

Produsele uzuale de curățenie sunt nocive din mai multe considerente:

- Pot afecta căile respiratorii prin vaporii pe care îi emană în momentul utilizării;

Pot fi ingerate cu ușurință în urma contactului cu suprafețele pe care au fost folosite;

- Sunt realizate cu ingrediente precum clor și reziduuri care usucă și chiar ard pielea, afectând-o fără ca acest lucru să fie vizibil cu ochiul liber, de cele mai multe ori;

- Anumite ingrediente antibacteriene, precum triclosanul, care se găsesc în compoziția săpunurilor și detergenților, pot provoca dezechilibre hormonale în organism.

Produsele de curățenie BIO reprezintă o alegere sigură pentru sănătate

Majoritatea produselor BIO nu conțin agenți antibacterieni care produc modificări în organism, iar dacă aceștia totuși există, cantitățile sunt atât de mici, încât nu pot fi considerate neglijabile.

Folosirea produselor BIO pentru curățenie este o necesitate în cazul în care aveți copii, deoarece ei sunt cel mai des afectați de chimicalele pe care le conțin produsele din comerț. Deși compușii sintetici cu efect antimicrobian lipsesc din produsele de curățenie BIO, acestea nu sunt mai puțin eficiente decât cele uzuale. Producătorii de produse de curățenie se folosesc de ceea ce oferă natura și extrag din plante ingrediente recunoscute pentru beneficiile pe care acestea le au, atunci când sunt adăugate în compoziția săpunurilor, detergenților sau a dezinfectanților.

Cea mai frecvent întâlnită afecțiune cronică pe care o cauzează produsele uzuale de curățenie este astmul. Produsele realizate din ingrediente naturale, nu doar că scad semnificativ riscul de îmbolnăvire, dar sunt și mai prietenoase cu pielea.

Produsele de curățenie BIO reprezintă o alegere sigură pentru mediu

Produsele BIO, contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea poluării apei și a aerului. Nu doar ingredientele sunt cele care contribuie la reducerea stratului de ozon, dar și ambalajele care sunt, de cele mai multe ori, biodegradabile sau reciclabile.

O locuință îngrijită cu ajutorul produselor BIO reprezintă un mediu sănătos, în care tu și familia ta sunteți protejați de alergii, afecțiuni respiratorii sau de riscul ingerării prin contactul cu suprafața pe care a fost utilizat produsul, în special în cazul copiilor. 100% naturale, cu ingrediente certificate organic, produsele BIO sunt vegane, deci nu sunt testate pe animale, au PG neutru și nu conțin parfumuri sintetice sau organisme modificate genetic. Alege să ai grijă de sănătatea celor dragi cu produse de curățenie BIO!

Autor: Adrian Cadar

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda