Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
Arrow left icon Inapoi la blog

Ce detergent este sigur pentru bebelusi?

Daca ai devenit parinte stii deja cat de repede se umple cosul cu haine de spalat. Cand bebelusul ajunge acasa totul se schimba, inclusiv detergentul de rufe. Pielea bebelusilor este mult mai sensibila decat cea a adultilor. Afectiuni precum eczeme, dermatita sau alergii ale pielii pot aparea inca din primele luni de viata. 

 

Alegerea unui detergent bio pentru hainele bebelusului reprezinta o decizie pe care tot mai multi parinti o iau pentru a proteja pielea delicata a celui mic. Vestea buna este ca alegand un detergent compus din ingrediente naturale, el poate fi folosit atat pentru hainele nou-nascutului, cat si pentru rufele tuturor celorlalti membri ai familiei. 

Ce detergent este sigur pentru bebelusi?

Detergentul obisnuit din comert pentru rufe contine substante chimice si parfumuri care pot irita pielea delicata a bebelusului. Trebuie sa fii atent ca produsul pe care il alegi sa indeplineasca urmatoarele criterii:

    • fara coloranti (detergentul nu are coloranti artificiali care pot provoca alergii sau iritatii ale pielii);
    • fara parfum (inseamna ca detergentul pentru bebelusi nu contine parfum sintetic - fragrance);
    • fara conservanti (detergentul nu are conservanti artificiali);
    • fara optici de stralucire (sunt substante chimice care fac culorile sa para mai luminoase);
    • hipolaergenic (un astfel de detergent de rufe este recomandat pentru hainele bebelusilor si ale persoanelor alergice sau care sufera de boli de piele, deci este un criteriu pentru categoria ASA DA);

Prin urmare, daca te intrebi ce detergent ar fi bine sa alegi pentru bebelusul tau, raspunsul este - un detergent de rufe bio. Ce este un detergent bio? Este un produs natural, compus din ingrediente naturale. Si pentru ca misiunea ta sa fie si mai mult simplificata, este important sa te uiti dupa certificarea detergentului de rufe bio, pentru a te asigura ca nu este vorba de o eticheta care foloseste termenul in mod abuziv doar din dorinta de a vinde mai mult.

    • Certificarea Eco Garantie - este cea mai exigenta autoritate de certificare ecologica din Europa, cu o experienta de peste 20 de ani; produsele care au aceasta eticheta inseamna ca au fost supuse verificarilor ecologice stricte si toate extractele vegetale sunt 100% organice (spre deosebire de alte standarde care atesta un procent de 95% ingrediente organice sau chiar mai putin);

In concluzie, avantajul cand folosesti un produs certificat, este ca ai siguranta ingredientelor, ca acestea nu provin din culturi GMO (modificate genetic) si nu folosesc pesticide si fertilizanti daunatori pentru sanatate. 

O certificare poate insemna un procent mai mare sau mai mic de ingrediente organice. Eticheta Eco Garantie iti asigura o prezenta de 100% a ingredientelor organice, deci cele mai bune produse pentru sanatatea familiei tale.

Care este cel mai bun detergent de rufe pentru bebelusi?

Ne-am obisnuit cu ambalajele atractive ale detergentilor pe care ii intalnim pe rafturile din hipermarketuri. Dar, asa cum ai aflat deja, ceea ce scrie pe eticheta face cu adevarat diferenta.

In magazinul online cu produse bio, Obio.ro, gasesti o varietate de detergenti de rufe potriviti pentru hainele bebelusilor. Iti prezentam cateva dintre recomandarile noastre in randurile urmatoare:

Sonett - Detergentul pentru bebelusi cu cele mai pure ingrediente

Varianta vrac economica la 20 de litri te va scapa de grija achizitiei lunare a detergentului de rufe. Foloseste detergentul bio Sonett pentru hainele bebelusului, dar si pentru ale voastre. Iti vei face munca mai usoara si vei economisi timp si bani. Este un detergent bio neutru fara parfumuri sau uleiuri esentiale, pentru haine albe si colorate, fabricat in Germania.

 

Biolu - detergentul pentru bebelusi cu cel mai bun raport calitate-pret

Achizitioneaza detergent bio lichid pentru bebelusul tau, in varianta economica, la 5 litri. Este un produs 100% vegetal pe care il poti cumpara de pe site-ul nostru. Este un detergent fabricat in Italia cu ulei esential de lamaie din agricultura ecologica.

 

BioPuro - Detergentul pentru bebelusi hipoalergenic

Tii alergiile departe de bebelus sau de oricare alt membru al familiei cu detergentul pentru rufe hipoalergenic BioPuro. Ai garantia ca nu contine nichel, crom, cobalt - metale raspunzatoare pentru peste 75% dintre alergiile la detergenti.

 

Achizitioneaza produse bio, certificate, de pe site-ul Obio. Consulta gama noastra diversa de produse bio pentru casa, ca sa faci alegeri naturale si sigure.  

 

Autor: Adrian Cadar

 

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda