Produsul a fost adaugat in cos

Ferment probiotic pentru iaurt LACTO PRO bio 15g My.Yo

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 4260112342030

Producator: My.Yo

48.30 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Ferment probiotic pentru iaurt LACTO PRO bio 15g My.Yo

-3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt-

Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand acesti mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt.

De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?

Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca zilnic in lume!

Foarte activ si plin de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de soia.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Bautura de iaurt 100% preparata natural.
Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.


Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, La-5® si BB-12®

Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 ° C

Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare). Dupa maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile, din acelasi iaurt puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri dintr-un pachet.

Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal / grasime 0 g / din care acizi grasi saturati (g) 0 g / carbohidrati (g) 95 g / din care zahar (g) 2,5 g / proteine ​​(g) <0,01 g / sare (g) 0 g /

Fabricat in Germania

Produs certificat bio


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
Info Invest Solutions .
04 iunie 2021
Rating: 5

Am făcut iaurt de capra cu el, după 3 zile iese cel mai bun iaurt pe care l-am băut vreodată.

a cumparat acest produs în 27 mai 2021
Adauga un comentariu