product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara

  • Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara picture - 1
  • Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara picture - 1
Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara

Cod produs: 5943091000502

Produs de: Saimara

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara-picture
Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara

39.00 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Ulei din Samburi de Struguri Bio, 100ml, Saimara

 

Ulei din samburi de struguri bio, presat la rece, fara conservanti. Contine acizi grasi esentiali (omega 6 si omega 9) cu proprietati antirid, antioxidanti eficienti in lupta impotriva radicalilor liberi, un complex de flavonoizi care mentin pielea elastica, polifenoli care stimuleaza productia de colagen si elastina, vitamine si minerale benefice pentru piele.

 

Hidrateaza tenul – datorita continutului ridicat de acid linoleic, uleiul de struguri este un excelent hidratant pentru toate tipurile de ten. Hidrateaza in profunzime fara sa incarce tenul, previne pierderea de apa din epiderma si lasa pielea catifelata, elastica.

 

Intarzie imbatranirea pielii – uleiul de struguri este un excelent ulei antirid. Datorita antioxidantilor pe care ii contine (flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine si proantocianine), uleiul din samburi de struguri lupta eficient impotriva radicalilor liberi responsabili de imbatranirea pielii. Complex-ul de flavonoizi din compozitia uleiului stabilizeaza nivelul de colagen si de elastina din piele. Uleiul atenueaza liniile fine, previne aparitia ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor. Recomandat pentru toate tipurile de ten, in special pentru cel mixt sau gras.

 

Par - uleiul din samburi de struguri este ideal pentru hidratarea parului. Recomandat pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul deteriorat, uscat, vopsit chimic, fara stralucire.

 

Ingredient cosmetic – uleiul de struguri poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, in aromaterapie sau ca ingredient pentru prepararea de creme pentru ingrijirea tenului si corpului, pentru prepararea de masti si balsamuri de par.

Folosit in aromaterapie, uleiul de struguri este un excelent ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

 

Presat la rece. 100% pur. Obtinut din plante BIO.

 

Utilizare ulei din samburi de struguri:

ten: se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand intra in piele;

par: se aplica cateva picaturi pe parul umed, se lasa sa actioneze minim 30 de minute dupa care se samponeaza. Pentru un efect sporit, se acopera parul cu o casca de dus si un prosop si se lasa sa actioneze cel putin 1 ora.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directa a soarelui.

 

Ingrediente: Vitis Vinifera Oil*

*ingredient bio

5.00
(2 recenzii)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Tina G.
Tag icon a cumparat acest produs în 22 februarie 2022
Carmen N.
Tag icon a cumparat acest produs în 25 august 2022
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon