Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Zmeură BIO, 30ml, Saimara

Cod produs: 5943091000748

Producator: Saimara

59.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de Zmeură BIO, 30ml, Saimara

 

Uleiul Saimara este obtinut din seminte de zmeura netratata chimic. Datorita continutului ridicat de acid linoleic, se absoarbe rapid, fara sa incarce pielea. Este potrivit atat pentru tenul uscat cat si pentru cel mixt, gras.

Contine antioxidanti si acizi grasi esentiali cu nenumarate beneficii pentru piele: revitalizeaza pielea, atenueaza ridurile si liniile fine, accelereaza regenerarea pielii, imbunatatesc textura pielii si ii confera tonus, luminozitate.

 

Uleiul de zmeura contine:

- vitamina E care protejeaza pielea de radicalii liberi, hidrateaza, estompeaza ridurile si liniile fine, imbunatateste elasticitatea si aspectul pielii. Reda pielii stralucire, luminozitate si o lasa neteda, catifelata.

- acizi grasi esentiali – acid linoleic (Omega 6) si acid alfa linolenic (Omega 3) - care stimuleaza regenerarea pielii, hidrateaza, protejeaza pielea de efectele negative ale poluarii, reduc inflamatiile si acneea, ajuta pielea sa retina mai bine apa, atenuand in acelasi timp semnele imbatranirii. Mentin pielea neteda, elastica, tanara si luminoasa.

 

Uleiul din seminte de zmeura este recomandat pentru:

- toate tipurile de ten, in special pentru tenul matur, sensibil;

- pielea flasca lipsita de tonus si elasticitate;

- pielea iritata si deteriorata (roseata, iritatii, piele crapata, etc);

- hidratarea zonei contur ochi;

- a preveni formarea ridurilor si imbatranirea prematura a pielii;

- a stimula regenerarea pielii si pentru a-i reda luminozitatea naturala.

 

Uleiul de zmeura se poate folosi direct pe ten, in stare pura, sau se poate amesteca cu alte uleiuri pentru crearea propriului elixir pentru ten. Este un ulei stabil (nu se oxideaza repede), iar atunci cand este amestecat cu alte uleiuriri creste stabilitatea acestora (adica durata de viata).

Se poate aplica atat seara cat si dimineata, pe pielea putin umeda, in loc de crema de noapte, respectiv, crema de zi.

 

Ulei de zmeura – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, masti pentru ten si par, creme pentru corp si maini, uleiuri de masaj, crema de ochi, creme solare, lotiuni aftersun, etc.

 

Ulei de zmeura – ulei purtator pentru uleiuri esentiale

Uleiul de zmeura este un excelent ulei baza pentru diluarea uleiurilor esentiale.

 

Presat la rece. 100% pur. Ulei BIO.

 

Ingrediente: rubus idaeus seed oil*

*ingredient bio

 

Utilizare ulei de zmeura:

ten: se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand intra in piele; par: se aplica cateva picaturi pe parul umed, se lasa sa actioneze minim 30 de minute dupa care se samponeaza. Pentru un efect sporit, se acopera parul cu o casca de dus si un prosop si se lasa sa actioneze cel putin 1 ora.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25° C, departe de lumina directa a soarelui.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu