product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam

  • Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam picture - 1
  • Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam picture - 1
  • - 10%
Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011225 - v

Produs de: MAYAM

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam-picture
Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam

13.34 Lei

12.01 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Ulei extravirgin de masline, bio, 100 ml, Mayam

 

Obtinut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de masline este apreciat in cosmetica pentru efectul nutritiv, antioxidant si emolient. Este ingredientul de baza al sapunurilor de Alep si Marsilia. Este folosit pentru ingrijirea pielii si a parului datorita actiunii de protectie impotriva deshidratarii, reparatoare si calmante.

 

Metoda de obtinere: presare la rece, prima presa

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios de vascozitate medie, culoare auriu verzui, miros caracteristic

 

Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa

 

Ingrediente (INCI): olea europaea oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile uleiului de masline:

* emolient si nutritiv, hraneste pielea in profunzime si echilibreaza sistemul natural de hidratare al pielii

* antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si reduce efectele imbatranirii

* usor antiinflamator si reparator

* calmant, reduce roseata si iritatiile

* foarte bland, este bine tolerat si de pielea cea mai sensibila

* protejeaza culoarea parului, hraneste si confera stralucire firelor de par

* fortifica parul si unghiile

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele si firele de par

* fiind un ulei destul de greu si gras, este indicat sa se folosesca in combinatie cu uleiuri mai uscate sau inclus ca ingredient in preparate cosmetice

* este potrivit pentru ingrijirea pielii uscate, imbatranite, deteriorate si ingrijirea parului uscat deteriorat, lipsit de stralucire

* este bine tolerat si de pielea sensibila, poate fi inclus astfel si in creme sau balsam pentru ingrijirea pielii copiilor

* ca ingredient pentru prepararea cremelor bogate, a balsamurilor si unguentelor, a mastilor capilare

* ca ingredient pentru prepararea de sapunuri; alaturi de uleiul vegetal de dafin se poate prepara un sapun tip Alep

* ca ingredient pentru balsam de buze, ulei pentru ingrijirea unghiilor, crema pentru maini si picioare

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

4.78
(9 recenzii)
5 stele
(8)
4 stele
(0)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Madalina O.
Tag icon a cumparat acest produs în 23 august 2016
Sofia D.
Tag icon a cumparat acest produs în 06 iulie 2017
Elena T.
Tag icon a cumparat acest produs în 11 aprilie 2020
Imola N.
Tag icon a cumparat acest produs în 14 aprilie 2020
Serban G.
Tag icon a cumparat acest produs în 14 mai 2020
Georgiana D.
Tag icon a cumparat acest produs în 17 iunie 2020
Daniela C.
Tag icon a cumparat acest produs în 01 noiembrie 2020
Daniela C.
Tag icon a cumparat acest produs în 07 noiembrie 2020
Emanoil P.
Tag icon a cumparat acest produs în 25 mai 2021
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon