Zile libere
product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei de margarete, 50 ml, Mayam

  • Ulei de margarete, 50 ml, Mayam picture - 1
  • Ulei de margarete, 50 ml, Mayam picture - 1
  • - 10%
Ulei de margarete, 50 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011218 - v

Produs de: MAYAM

  • Checkmark icon Vegan  

Pentru moment produsul nu este in stoc. Puteti lasa mai jos o adresa de email si va vom anunta cand va fi disponibil din nou. Multumim.

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei de margarete, 50 ml, Mayam-picture
Ulei de margarete, 50 ml, Mayam

20.30 Lei

18.27 Lei

Cu TVA inclus

 

Ulei de margarete, 50 ml, Mayam

 

Margaretele sau Bellis (frumos) perennis (etern), cum se mai numesc, sunt florile unei plante prezente pretutindeni in zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului in tratamente cosmetice si nu numai. Este utilizata azi si in homeopatie.

Macerarea uleioasa a acestei flori permite extragerea elementelor pretioase cu proprietati de tonifiere si refermizare a pielii. In cosmetica uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea in compozitii destinate refermizarii bustului, de ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului pielii pe corp, fata, gat sau decolteu.

 

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui rafinat

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios limpede, culoare galben-verzui, miros lejer vegetal

 

Compusi principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic; beta-mircena, esteri triterpenoici, arnicina, carotenoide

 

Pe piele: se absoarbe ceva mai lent, senzatie nu foarte grasa

 

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract

 

Proprietatile uleiului de margarete:

* imbunatateste fermitatea pielii

* tensor, tonifiant

* tonic limfatic

* favorizeaza circulatia sanguina

* calmant si reparator

* usor antiinflamator

* elasticizant

 

Recomandari, aplicatii:

* piele lipsita de elasticitate si fermitate

* conturarea si redarea fermitatii pielii

* post natal pentru pielea lasata

* ingrijirea bustului si al decolteului

* cuperoza

* fragilitate capilara, echimoze, vanatai

* picioare grele, edeme

 

Cum se foloseste uleiul de margarete:

* aplicat pur pe piele sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii

* preparate tonifiante si imbunatateste fermitatea pieliie pe abdomen, brate, coapse

* serumuri si creme pentru ingrijirea bustului

* creme si lotiuni pentru tonifierea tenului, gatului si decolteului

* preparate destinate elasticizarii pielii

* creme, lotiuni, serumuri pentru ten cuperozic

* uleiuri sau creme de masaj pentru silueta

* preparate pentru masaj dupa nastere

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta: poate sa cauzeze reactii alergice la persoanele sensibile la asteracee; uz cosmetic

5.00
(1 recenzie)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Sinpetrean C.
Tag icon a cumparat acest produs în 21 aprilie 2017
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon