Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Mar Bio, 30ml, Saimara

Cod produs: 5943091000564

Producator: Saimara

69.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de Mar Bio, 30ml, Saimara

 

Uleiul de mar este un adevarat elixir care mentine frumusetea pielii si parului. Uleiul Saimara se obtine din semintele de mar prin presare la rece, metoda ce permite pastrarea tuturor proprietatilor.

 

Piele - pe langa beneficiile pe care marul il are pentru sanatate, uleiul de mar are numeroase beneficii pentru piele:

* Imbunatateste aspectul pielii

Uleiul din seminte de mar contine acizi grasi care imbunatatesc aspectul pielii. Catifeleaza pielea,  o hraneste si ii confera stralucire. Uleiul din seminte de mar contribuie la regenerarea pielii si ii confera elasticitate fiind recomandat si pe perioada sarcinii pentru a preveni aparitia vergeturilor.

*Intarzie imbatranirea pielii

Cu inaintarea in varsta, organismul produce mai putin colagen,  ceea ce face ca pielea sa-si piarda  din elasticitate, vitalitate, fermitate, iar ridurile sa se formeze. Uleiul din seminte de mar stimuleaza productia de colagen, confera elasticitate pielii, si intarzie imbatranirea pielii. Folosit in mod constant pentru hidratarea tenului, uleiul de mar atenueaza liniile fine si ridurile (are proprietati antirid), confera pielii fermitate, elasticitate si vitalitate. Continutul mare de antioxidanti atenueaza efectele negative pe care radicalii liberi il au asupra pielii.

* Uleiul din seminte de mar se poate folosi pentru hidratarea tenului, corpului, parului, dar si pentru inlaturarea machiajului.  Utilizat dupa dus, pe pielea umeda, uleiul de mar confera pielii un aspect catifelat.  Uleiul de mar inlocuieste cu succes crema hidratanta pentru corp.

 

Par - uleiul de mar confera stralucire si vigoare parului degradat, uscat, vopsit chimic si lipsit de stralucire. Previne despicarea varfurilor, fortifica, hidrateaza, regenereaza si hraneste firul de par.

Ingredient cosmetic - uleiul de mar este utilizat ca ingredient in industria cometica deoarece este bogat in substante nutritive si se absoarbe usor. Se poate folosi pentru prepararea de creme hidratante, anti-imbatranire, emoliente, antioxidante si reparatoare, indiferent de tipul de piele: uscata, matura, mixta, acneica, sensibila.  Se poate folosi si pentru prepararea de creme pentru ingrijirea corpului, de masti si balsamuri de par.

 

Presat la rece. 100% pur. Obtinut din plante BIO.

 

Utilizare ulei de mar Saimara:

ten, gat, si decolteu: se aplica cateva picaturi pe tenul umed, dimineata si seara, si se maseaza pana cand intra in piele. Se poate folosi si ca demachiant pentru inlaturarea machiajului;

corp: se aplica pe pielea umeda dupa dus;

masaj: se poate folosi ca baza purtatoare pentru diluarea uleiurilor esentiale.

par: se aplica cateva picaturi pe parul umed, se lasa sa actioneze minim 30 de minute dupa care se samponeaza. Pentru un efect sporit, se acopera parul cu o casca de dus si un prosop si se lasa sa actioneze cel putin 1 ora. Se poate aplica si dupa samponare pentru disciplinarea parului rebel.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directa a soarelui.

 

Ingrediente: Pyrus Malus seed oil*

*ingredient bio


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu