Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Macese Bio, 30ml, Saimara

Cod produs: 594309100540

Producator: Saimara

59.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de Macese Bio, 30ml, Saimara

 

Uleiul Saimara este obtinut din samburi de macese netratate chimic. Se absoarbe rapid, nu lasa pielea grasa sau uleioasa, motiv pentru care este potrivit atat pentru tenul uscat cat si pentru cel mixt, gras.

Contine antioxidanti, acizi grasi esentiali, si vitamine, cu nenumarate beneficii pentru piele: revitalizeaza pielea, atenueaza ridurile, accelereaza regenerarea pielii dupa expunerea la soare, imbunatateste textura pielii si ii confera tonus.

 

Uleiul de macese contine:

- vitamine care uniformizeaza nuanta tenului, atenueaza petele pigmentare (petele maronii), combat imbatranirea pielii cauzata de varsta si de expunerea la soare. Redau pielii stralucire, luminozitate si o lasa neteda, catifelata.

- acizi grasi esentiali (Linoleic Acid (Omega 6), Alpha Linolenic Acid (Omega 3), Gamma-Linolenic Acid (GLA – Omega 6)) care stimuleaza regenerarea pielii, hidrateaza, protejeaza pielea de efectele negative ale poluarii, reduc inflamatiile si acneea, ajuta pielea sa retina mai bine apa, atenuand in acelasi timp semnele imbatranirii. Mentin pielea neteda, elastica, tanara si luminoasa.

Datorita continutului ridicat de provitamina A, uleiul de macese este ideal pentru ingrijirea parului uscat, degradat, vopsit chimic. Se poate folosi si pentru hidratarea buzelor crapate din cauza deshidratarii, soarelui si vantului.

 

Ulei de macese – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, masti pentru ten, creme pentru corp si maini, uleiuri de masaj, sampoane, balsamuri si masti de par.

 

Ulei de macese – ulei purtator pentru uleiuri esentiale

Uleiul de macese este un excelent ulei baza pentru diluarea uleiurilor esentiale.

 

Presat la rece. 100% pur. Obtinut din plante BIO.

 

Utilizare ulei de macese:

ten: se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand intra in piele;

par: se aplica cateva picaturi pe parul umed, se lasa sa actioneze minim 30 de minute dupa care se samponeaza. Pentru un efect sporit, se acopera parul cu o casca de dus si un prosop si se lasa sa actioneze cel putin 1 ora.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25° C, departe de lumina directa a soarelui.

 

Ingrediente: rosa canina seed oil *

*ingredient bio


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu