Produsul a fost adaugat in cos

Ulei virgin de luminita serii, bio, 50ml, Mayam

Cod produs: 6424414011256

Producator: MAYAM

20.81 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei virgin de luminita serii, bio, 50ml, Mayam

 

Uleiul presat la rece din semintele florilor galbene de luminita serii sau primula, cum se mai numeste, este un ulei exceptional datorita continutului sau in acidul gamma-linolenic, un acid gras esential polinesaturat, rar regasit in uleiuri vegetale intr-un procent atat de mare. Compusii din uleiul de luminita serii contribuie la mentinerea elasticitatii si supletii pielii, mentin in echilibru stratul hidrolipidic al pielii, contribuie la reconstructia membranei celulare. Uleiul este bogat si in vitamina E si fitosteroli.

 

Sinonime: evening primrose, luminita noptii, primula serii, enotera

 

Metoda de obtinere: prin presare la rece din semintele florii

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios limpede, culoare galben-verzuie, miros fin caracteristic

 

Pe piele: absorbtie buna, senzatie nu prea grasa

 

Ingrediente (INCI): oenothera biennis oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. 

 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile uleiului de luminia serii :

* favorizeaza regenerarea cutanata si mentinerea elasticitatii pielii

* favorizeaza hidratarea pielii, previne pierderile de apa transepidermale

* antirid, intarzie procesul de imbatranire a pielii

* actiune restructuranta asupra fibrelor de colagen

* intareste bariera de protectie a pielii

* antioxidant, anti-age, combate imbatranirea prematura

* calmant al pielii iritate sau afectate de factorii externi

* usor antiinflamator

* fortifiant pentru unghii si par

 

Recomandari, aplicatii:

* ingrijirea oricarui tip de piele, in special a tenului matur, ridat

* tratamente cosmetice pentru pielea ofilita, lipsita de elasticitate

* ten uscat, piele care se deshidrateaza repede

* ingrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii

* ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a gatului si decolteului

* calmarea pielii agresate de factori externi (frig, vant)

* ingrijirea dupa expunerea la soare, regenerarea pielii dupa arsuri usoare

* mentinerea elasticitatii pielii, pentru prevenirea vergeturilor

* ingrijirea parului deteriorat, vopsit, cu varfuri despicate

* ingrijirea unghiilor casante

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, par sau unghii

* se poate folosi in combinatie cu alte uleiuri vegetale alese in functie de nevoile pielii, pentru a prepara un ulei facial

* combinat cu alte uleiuri vegetale speciale si cu active liposolubile, pentru prepararea de seruri faciale

* ca ingredient in felurite compozitii cosmetice sub forma de: creme, lotiuni si seruri pentru fata, creme contur de ochi

* ca ingredient pentru prepararea a unei creme, lapte sau ulei de corp

* pentru ingrijirea unghiilor se poate folosi sub forma de baie de ulei sau in combinatie cu alte ingrediente specifice sub forma de crema, balsam

* pentru par se poate folosi ca ingredient in prepararea de masti si creme capilare sau ca ser aplicat pe varfuri, simplu sau in combinatie cu active specifice

 

Sinergii speciale:

* combinat cu uleiul de borago, squalan si ulei de argan pentru un ser anti-age

* cu ulei de tamanu, germeni de grau, ulei esential de smirna si lavanda pentru eczema seaca

* cu ulei de smochin de barbaria, ulei de rodie, ulei esential de morcov si vitamina A pentru un ser de noapte antirid

* cu ulei de macadamia si rosa mosqueta pentru vergeturi, elasticitatea pielii

* cu ulei esential de lamaie pentru baie de unghii

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
6 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
pricop maria
Scris în 02 iulie 2016

acest ulei se poate lua si intern?

pricop maria
Scris în 02 iulie 2016

acest ulei se poate lua si intern?

Obio
Scris în 10 iulie 2016

Produsele Elemental sunt destinate uzului extern.

Mihaela M.
15 iulie 2016
Rating: 4

Mi-a placut ,este foarte bun pentru tenul meu sensibil.
Nu stiu daca il pot folosi si intern.
Pe sticla e specificat sa fie folosit extern.

a cumparat acest produs în 16 iunie 2016
Sofia D.
17 iulie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 iulie 2017
MARIA CARMEN N.
26 ianuarie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 17 ianuarie 2018
Alexandru S.
07 august 2018
Rating: 4

a cumparat acest produs în 27 iulie 2018
Renata Mihaela M.
08 octombrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 27 septembrie 2018
MARIA CARMEN N.
22 februarie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 februarie 2019
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu