Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de centella asiatica, 50 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011928

Producator: MAYAM

15.05 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de centella asiatica, 50 ml, Mayam


Planta este originara din India unde este denumita Gotu Kola si in insulele tropicale din Oceanul Indian si creste in salbaticie in locuri umede, mlastinoase si intunecoase. Este una dintre cele mai importante ierburi in medicina Ayurvedica.

In India Centella este denumita "iarba tigrului" datorita faptului ca tigrii Bengal au fost deseori observati ca se rostogolesc in zonele unde creste planta, imediat dupa ce s-au ranit in lupte. 

In Madagascar s-au facut primele studii privind proprietatile terapeutice si constituentii plantei, in special datorita continutului ridicat in compusi triterpenici.

Doua dintre componentele cele mai importante din punct de vedere terapeutic sunt acidul madecassosid si madecassic, acestea fiind numite dupa insula Madagascar.

 

Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii tesuturilor deteriorate, amelioreaza problemele venoase sau circulatorii, imbunatateste fluxul sanguin. S-au constatat rezultate notabile in vindecarea pielii afectate de crapaturi, rani de diverse origini, arsuri si in cicatrizarea corecta a tesuturilor.

 

Metoda de obtinere: prin macerarea partilor aeriene ale plantei in ulei vegetal de floarea soarelui rafinat

 

Proprietati organoleptice: lichid clar, culoare galbuie, vascozitate medie, miros fin caracteristic

 

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract

 

Proprietatile uleiului de centella:

* regenerator, cicatrizant

* antirid preventiv si curativ

* contribuie la sporirea fermitatii cutanate

* ajuta la vindecarea cat mai estetica a plagilor si leziunilor

* stimuleaza formarea de fibroblaste

* stimuleaza sinteza de colagen

* tonic, usor circulator, usor antiinflamator

 

Recomandari, aplicatii:

* tratamente antirid, anti-aging

* regenerarea pielii deteriorate dupa operatii, dermatite, acnee

* stimularea vindecarii si cicatrizarii cat mai corecte a pielii

* ingrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, plagi (inchise)

* vergeturi preventiv si curativ

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* se poate folosi aplicat ca atare pe piele, nediluat

* ca ingredient in prepararea de creme de zi sau de noapte, seruri, emulsii, masti, mixuri uleioase pentu ten

* ca ingredient pentru balsamuri si creme de ingrijire a pielii corpului

* ca ingredient pentru prepararea de balsamuri, creme, si unguente pentru regenerarea pielii pe fata, maini, picioare, corp

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de razele solare

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

Parerile utilizatorilor
5 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
gina alina r.
24 ianuarie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 15 ianuarie 2017
Sofia D.
17 iulie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 iulie 2017
Raluca S.
20 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 12 iunie 2018
Laura R.
02 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 iunie 2019
Luminița B.
23 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 10 octombrie 2020
Adauga un comentariu