Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Catina Bio, 10ml, Saimara

Cod produs: 5943091000618

Producator: Saimara

39.00 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de Catina Bio, 10ml, Saimara

 

Uleiul de catina Saimara este obtinut prin presare la rece, din fructe de catina bio.

Mentine elasticitatea si nivelul de hidratare al pielii, calmeaza roseata, stimuleaza regenerarea pielii, atenueaza ridurile si liniile fine, uniformizeaza culoarea pielii, catifeleaza si repara. Utilizarea constanta a uleiul de catina confera pielii suplete, tonus, si elasticitate.

Uleiul de catina este recomandat pentru tenul normal, uscat, matur, ridat, sensibil, si pentru ingrijirea gatului si decolteului.

 

Este un adevarat elixir pentru piele fiind bogat in:

- antioxidanti (vitamina E, Vitamina C, betacaroten, licopene, flavonoide) care protejeaza pielea de stresul oxidativ, responsabil de imbatranirea prematura si slabirea tesuturilor. Antioxidantii neutralizeaza potentialul negativ al radicalilor liberi, mentin elasticitatea pielii, incetinesc procesul de imbatranire si previn pigmentarea pielii.

- acizi grasi mononesaturati si polinesaturati – Omega 3, Omega 6, Omega 7 si Omega 9 – care hidrateaza, catifeleaza si revitalizeaza pielea, calmeaza roseata, protejeaza pielea de efectele negative ale radicalilor liberi, uniformizeaza aspectul tenului si atenueaza ridurile si liniile fine.

Gratie acidului Omega 7, uleiul de catina stimuleaza regenerarea celulara, ajutand astfel la vindecarea pielii fara formarea de cicatrici. Omega 7 hidrateaza, stimuleaza productia de colagen, mentine pielea tanara si frumoasa.

 

Ulei de catina – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, masti pentru ten, creme pentru corp si maini, uleiuri de masaj, sampoane, balsamuri si masti de par.

 

Ulei de catina – ulei purtator pentru uleiuri esentiale

Folosit in aromaterapie, uleiul de cactus este un excelent ulei purtator pentru diluarea uleiurilor esentiale.

 

Presat la rece. 100% pur. Obtinut din fructe BIO.

 

Utilizare ulei de catina:

ten: se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana cand intra in piele. In cazul unui ten mixt, gras se recomanda diluarea uleiului de catina cu un ulei uscat, cu textura lejera, gen jojoba, samburi de struguri.

 

Depozitare: A se depozita in spatii uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directa a soarelui.

 

Ingrediente: Hippophae rhamnoides fruit oil*

*ingredient bio


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu