Produsul a fost adaugat in cos

Pudra de laptisor de matca, bio, 5 gr, Mayam

Cod produs: 6424414012260

Producator: MAYAM

12.53 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Pudra de laptisor de matca, bio, 5 gr, Mayam

 

Laptisorul de matca este produs din secretia sistemului glandular al albinelor muncitoare. Laptisorul de matca proaspat este o substanta albicioasa cu reflexii perlate si consistenta gelatinoasa, cu aroma calda, cu gust dulceag si acidulat. Constituie hrana exclusiva a reginei din colonie pe tot parcursul existentei sale, totodata este consumat de toate larvele coloniei in primele zile de existenta.

Este un activ cosmetic hidratant, hranitor, antiimbatranire, o sursa bogata de elemente nutritive si fortifiante, laptisorul de matca are si excelente proprietati purifiante. Stimuleaza sinteza colagenului si regenerarea pielii.

 

Pudra se obtine din laptisorul de matca proaspat, prin uscare la rece - un procedeu numit liofilizare - pastrandu-se astfel substantele active pretioase.

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat Ecocert

 

Proprietati organoleptice: pudra de culoare crem cu fin miros specific

Solubil in apa, insolubil in uleiuri

 

Compusi principali: proteine, zaharuri, flavonoide, minerale, oligoelemente

 

Ingrediente (INCI): royal jelly powder*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile cosmetice ale laptisorului de matca:

* antiimbatranire, anti-aging forte

* antioxidant, nutritiv

* stimuleaza sinteza de colagen

* stimuleaza cicatrizarea si regenerarea pielii

* favorizeaza hidratarea pielii

* calmeaza iritatiile

* purifica si contribuie la vindecarea pielii

 

Recomandari, aplicatii:

* este potrivit pentru ingrijirea oricarui tip de ten

* ten uscat, deshidratat, lipsit de vitalitate

* ten mixt/gras, problematic

* piele sensibila, iritata

* piele afectata de factori externi: soare, vant, frig

* ingrijirea pielii delicate a copiilor

* ingrijire capilara

 

Utilizare in cosmetica:

* se include ca ingredient pentru prepararea de cosmetice

* dozaj uzual recomandat 1-4%

* in emulsii se adauga la final, in faza de racire, fiind un ingredient termosensibil

* se poate include in ape florale sau gel de aloe vera pentru a prepara un toner facial sau o lotiune

* exemple: impreuna cu apa de trandafiri si pudra de aloe vera (plus conservant) se poate prepara o solutie hidratanta si tonica potrivita pentru toate tipurile de ten; impreuna cu apa de rozmarin pentru ten gras ori cu apa de melisa pentru piele sensibila

Se pot prepara:

* lapte demachiant, lotiune de curatare a tenului

* geluri si creme hidratante, nutritive, pentru zona ochilor

* creme de zi sau de noapte pentru toate tipurile de ten

* masti faciale, impreuna cu ingrediente specifice alese in functie de tipul tenului

* creme capilare, balsam de par, spray de par, sampon

* creme de corp, lapte de corp

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta la frigider

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: a se evita contactul direct cu ochii, a nu se utiliza aproape de o sursa de ventilatie, a nu se inhala, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lasa la indemana copiilor; uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu