Produsul a fost adaugat in cos

Pudra de Iris Florentin, 10 gr, Mayam

Cod produs: 6424414013274

Producator: MAYAM

6.70 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Pudra de Iris Florentin, 10 gr, Mayam

 

 

Pudra de Iris Florentin sau Orris root cum se mai numeste, este obtinuta din rizomii plantei. In perioada victoriana pudra de iris a fost indragita pentru aroma conferita dulciurilor, dar a fost utilizata si in diverse aplicatii medicinale.

In zilele noastre, pudra de iris este un ingredient folosit in aplicatii cosmetice si de parfumerie. Este utilizat pentru fixarea mirosului parfumurilor, ca ingredient in pudrele parfumante de corp sau in compozitiile potpouri.  Este un agent delicat de inalbire a dintilor, utilizat indeosebi in pasta de dinti pentru fumatori.

 

Metoda de obtinere: prin macinarea rizomilor uscati

 

Proprietati organoleptice: pudra de culoare bej, poate contine mici firicele de rizomi, miros caracteristic placut

 

Ingrediente (INCI): iris germanica florentina root extract

 

Proprietatile pudrei de Iris:

* fixator de parfumuri

* parfumant cu note florale, pudrate

* exfoliant foarte bland pentru ten

* absorbant

* agent de inalbire a dintilor

 

Recomandari, aplicatii:

* fixarea mirosului in parfumurile naturale

* pudre parfumante de corp

* deodorante pudra

* sare de baie, potpouri

* compozitii exfoliante pentru ten sensibil

* ingredient pentru sampon uscat

* pasta de dinti

 

Mod de utilizare:

* dozaj indicativ 2-30%

* ca ingredient pentru prepararea de pudre parfumante de corp

* ca ingredient in pudre deodorante

* aplicat direct pe pasta de dinti, pentru a-i conferi o putere abraziva blanda si cu efect de albire a dintilor sau ca ingredient in cadrul prepararii unei paste de dinti, 2-5%

* ca ingredient in compozitiile exfoliante: creme, geluri, pudre

* sub forma de sampon uscat, combinat cu alte pudre specifice

 

Ca fixator de parfumuri, se poate pregati un macerat de 20-30% in alcool de 90-96° timp de cel putin o saptamana (se amesteca periodic), dupa care se strecoara cu un filtru. Filtratul va constitui un ingredient in cadrul compozitiei parfumante in baza de alcool.

Poate fi inclus si direct in parfum (apa de parfum sau toaleta), care dupa maturare necesita filtrare. 

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se utiliza aproape de o sursa de ventilatie, a nu se inhala; uz cosmetic

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu