Produsul a fost adaugat in cos

Pudra de fucus, 50gr, Mayam

Cod produs: 6424414010228

Producator: MAYAM

9.80 Lei

cu TVA inclus
Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Pudra de fucus, 50gr, Mayam

 

Algele marine contin din abundenta minerale si oligoelemente, enzime, aminoacizi, o serie de vitamine, mucilagii, clorofila, substante amare, polizaharide si polifenoli.

 

Fucus vesiculosus sau alga bruna are numeroase virtuti recunoscute: remineralizant, favorizeaza schimburile metabolice, stimuleaza microcirculatia periferica, sporeste elasticitatea si tonusul pielii.

 

In ultimul timp, utilizarea algelor in cosmetica a cunoscut un avant remarcabil. Pudra de fucus se foloseste in tratamentele efectuate in statiuni balneare, in saloane de infrumusetare si talasoterapie.

 

Pudra de fucus este valorificata in cadrul produselor de masaj, gomaj sau impachetari corporale, pe zonele cu depozite de grasime inestetice, zonele afectate de celulita, zona a gatului (gusa), zonele cu circulatie deficitara, pe cicatrici, piele lipsita de tonus.

 

Proprietati organoleptice: pudra fina micronizata, culoare brun-verzuie, miros specific destul de neplacut

Dispersabil in medii apoase sau uleioase

 

Ingrediente (INCI): fucus vesiculosus powder

 

Proprietatile pudrei de fucus:

* remineralizant, bogat in oligoelemente

* antioxidant

* favorizeaza eliminarea depozitelor de grasime subcutanata

* stimuleaza microcirculatia

* imbunatateste elasticitatea si tonusul pielii

* favorizeaza imbunatatirea structurii colagenului in piele

* hidratant, datorita continutului de polizaharide

 

Recomandari, aplicatii:

* tratamente de slabire, diminuarea tesutului adipos localizat pe abdomen, solduri, fese, gusa

* tratamente pentru fermitatea pielii, inclusiv pe brate si coapse

* tratamente antivergeturi

* masaje si tratamente anticelulitice

* ingrijirea pielii lipsite de tonus si vitalitate

 

Mod de utilizare:

* pudra de fucus se poate folosi pentru prepararea de masti, cataplasme, impchetari corporale, gomaj, dozaj indicativ 5-50 %

* pentru masti si impachetari corporale se poate utiliza si simplu, amestecat cu apa calda sau infuzie, pana ce formeaza o pasta; se poate combina cu argile, uleiuri esentiale si alte ingrediente specifice

* ca ingredient pentru prepararea de geluri, lotiuni, creme si preparate ce nu se vor clati de pe piele, dozaj 1-5%, cu mentiunea ca peste 2% mirosul specific de fucus este dificil de acoperit cu uleiuri esentiale sau parfumante

* pentru prepararea de geluri, lotiuni si creme, pudra de fucus se poate folosi si sub forma de macerat de 10-20%; maceratul filtrat se va folosi ca ingredient in faza apoasa a emulsiilor

 

Prepararea unui macerat apos: se adauga 10 gr pudra de fucus in 100 ml apa minerala plata sau apa distilata, se amesteca si se lasa la macerat, in loc racoros, timp de 24 de ore. Se filtreaza, iar filtratul rezultat se utilizeaza imediat ca ingredient in faza apoasa a unei emulsii sau in partea apoasa a unui gel. Maceratul astfel preparat se va utiliza in aceeasi zi, fiind predispus la alterare.

 

Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si umiditate

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se utiliza aproape de o sursa de ventilatie, a nu se inhala, a nu se ingera; uz extern!


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu