Produsul a fost adaugat in cos

Pudra de Acerola bio, 10 gr, Mayam

Cod produs: 6424414012840

Producator: MAYAM

11.30 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Pudra de Acerola bio, 10 gr, Mayam

 

Acerola este un fruct asemanator ciresei, care provine din zona bazinului amazonian, extrem de concentrat in vitamina C dar si in alte vitamine, enzime si bioflavonoide. Fructul, sucul sau extractul din fruct sunt folosite ca alimente/supliment alimentar in acelasi timp,de beneficiile acerolei poate profita si pielea. Pudra de acerola este apreciata in cosmetica pentru beneficiile pe care le aduce pielii fiind antioxidant, stimuleaza productia de colagen, actioneaza impotriva radicalilor liberi, este remineralizant si lupta impotriva imbatranirii cutanate.

Contine aprox. 17% vitamina C, vitamine din grupa B, beta caroten, flavonoide, anthociane, minerale (calciu, magneziu, fier), zaharuri

 

Proprietati organoleptice: pudra de culoare bej galbui, miros discret fructat; solubila in apa

 

Ingrediente (INCI): malpighia punicifolia fruit powder, maltodextrin

 

Proprietatile pudrei de acerola:

* antioxidant, incetineste degradarea pielii si combate semnele imbatranirii

* favorizeaza sinteza de colagen in piele

* antiradicalar, anti-age

* favorizeaza cicatrizarea si repararea tesutului cutanat

* ajuta la mentinerea elasticitatii pielii

* remineralizant pentru piele

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten

* se include in compozitii cosmetice antirid, in special pentru tenul matur, tern si in tratamente anti-aging

* ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni, geluri, tonere, sampoane, dozaj indicativ 1-10%; in emulsii se adauga la faza finala la rece

* ca ingredient in produse de machiaj sub forma de pudra; dozaj 1-30%

* ca ingredient pentru prepararea de masti cu vitamine, revitalizante, remineralizante, anti-age; dozaj pana la 30% sau mai mult

* este solubila in apa, medii apoase si creme care contin si apa; influenteaza pH-ulcompozitiilor cosmetice in functie de dozaj, avand efect usor acidifiant

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa; a se evita pastrarea in baie

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se inhala; uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu