Produsul a fost adaugat in cos

Apa de Lavanda BIO (lavandula angustifolia), 100 ml, Mayam

Cod produs: 6424414010945

Producator: MAYAM

10.90 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Apa de Lavanda BIO (lavandula angustifolia), 100 ml, Mayam

 

Lavanda, este cunoscuta alaturi de proprietatile olfactive si pentru efectul calmant fizic si psihic, contine o serie de compusi care favorizeaza regenerarea si cicatrizarea pielii. Apa de lavanda este obtinuta pe parcursul distilarii uleiului esential din florile de lavanda si este folosita pentru diverse aplicatii cutanate si in hidrolaterapie.

 

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife

 

Metoda de obtinere: obtinuta prin distilarea inflorescentelor

 

Proprietati organoleptice: lichid clar, miros suav, dulceag, cu note ierboase; mirosul difera usor de cel al uleiului esential

 

Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia flower water*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. 

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT

 

Proprietatile apei de lavanda:

* calmant si revigorant pentru piele

* cicatrizant, faciliteaza repararea pielii deteriorate si regenerarea cutnata

* curata pielea si scalpul

* tonic si usor astringent

* atenueaza roseata, arsurile solare, iritatiile

 

Recomandari, aplicatii:

* igiena si ingrijirea oricarui tip de ten, indeosebi a tenului gras, acneic sau cu imperfectiuni

* igiena si ingrijirea pielii delicate, sensibile

* ingrijirea pielii deteriorate, afectate de iritatii, urticarie sau intepaturi de insecte

* calmarea si regenerarea pielii afectate de rani si arsuri usoare, muscaturi, arsuri solare

* calmarea pielii dupa ras, epilat

* igiena si ingrijirea pielii copiilor

* igiena si ingrijirea scalpului

 

Cum se foloseste apa de lavanda:

* este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau pe scalp

* pulverizata sau aplicata cu o discheta pe fata si gat, dupa curatarea pielii

* simplu sau in combinatie cu alte ape florale, aplicat pe ten ca toner

* poate fi incorporata in compozitii cosmetice in loc de apa sau in combinatie cu alte ape florale; in emulsii se adauga la faza apoasa

* ca ingredient in prepararea de creme, lotiuni, geluri, lapte de corp

* ca ingredient intr-o masca pe baza de argila si eventual alte ingrediente specifice

* aplicat simplu sau in combinatie cu alte ingrediente specifice, pe scalpul curat

 

Mod de pastrare: de preferinta la frigider

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

Parerile utilizatorilor
10 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Mihaela A.
22 februarie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 11 februarie 2017
Alexandra - Maria R.
18 martie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 martie 2017
Delia M.
19 iunie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 08 iunie 2017
Andra D.
25 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 15 iunie 2018
Roberto P.
24 iulie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 14 iulie 2018
Crina S.
12 noiembrie 2018
Rating: 4

a cumparat acest produs în 17 octombrie 2018
Daiana K.
19 decembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 09 decembrie 2018
irina a.
25 iunie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 14 iunie 2019
Iacob A.
27 octombrie 2020
Rating: 3

a cumparat acest produs în 18 octombrie 2020
Pausan C.
05 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 27 octombrie 2020
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu