Produsul a fost adaugat in cos

Alantoina - activ cosmetic, 10 gr, Mayam

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 6424414010266

Producator: MAYAM

6.90 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Alantoina - activ cosmetic, 10 gr, Mayam

 

Alantoina - descriere, recomandari

Alantoina inclusa in compozitii cosmetice este un factor de regenerare si reparare a pielii, contribuie la sinteza colagenului, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti. Alantoina se regaseste in multe preparate cosmetice destinate atat adultilor cat si bebelusilor si copiilor, fiind potrivita inclusiv pentru ingrijirea pielii sensibile, delicate.

Proprietati organoleptice: pulbere alba fina inodora, solubila in apa in dozaj de cel mult 0,5%, insolubila in uleiuri, dispersabila in emulsii si preparate apoase

 

Ingrediente (INCI): allantoin

 

Proprietatile alantoinei:

* antiiritant si calmant

* epitelizant, cicatrizant

* protejeaza pielea sensibila de factorii iritanti

* stimuleaza reinnoirea celulelor pielii

* keratolitic

* accelereaza procesul de vindecare si restaurare cutanata

* accelereaza regenerarea tesuturilot

 

Recomandari, aplicatii:

* alantoina isi aduce aportul benefic in mai toate preparatele cosmetice (care contin si apa) dedicate ingrijirii si igienei pielii

* ingrijirea pielii sensibile, delicate

* calmarea si regenerarea pielii iritate, inclusiv in caz de iritatii de la scutece

* calmarea pielii dupa epilare sau dupa ras

* imbunatatirea confortului si calmarea pielii dupa expunerea la soare

* imbunatatirea structurii pielii afectate de acnee, cicatrici si arsuri

* ameliorarea inflamatiilor cutanate

* ingrijirea pielii in sezonul rece

* ingrijirea si igiena parului, a scalpului afectat de matreata

 

Mod de utilizare in cosmetica: 

* alantoina este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient inclus in preparate cosmetice

* dozaj indicativ 0,1 - 2%

* alantoina este solubila in apa pana la un dozaj de cel mult 0,5%

* ca ingredient in prepararea cosmeticelor care contin si apa: emulsii, lotiuni, geluri, masti, deodorante, aftershave, produse de igiena

* pentru o incorporare facila in geluri sau creme, este indicat sa se amestece in prealabil cu putina apa sau o parte din compozitie pana ce se formeaza o pasta omogena

* in emulsii si in compozitiile care se prepara prin incalzire, alantoina se include de regula la faza finala

* se poate include si in sapunurile melt&pour

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: a nu se inhala; a se evita contactul cu ochii; a nu se lasa la indemana copiilor

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
Raluca A.
02 februarie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 24 ianuarie 2017
Adauga un comentariu