Produsul a fost adaugat in cos

Igienizator pentru frigider

Cod produs: 1000000084542

Producator: Tiens

654.50 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Igienizator pentru frigider

Aer proaspăt în toată casa!

Nu puteți scăpa de mirosurile neplăcute din frigider, dulapul de pantofi, șifonier sau toaletă? Eliminați-le rapid cu Ozonatorul TIENS pentru frigider și cameră! Acest aparat folosește proprietățile oxidante ale ozonului pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute, igienizare și păstrarea prospețimii alimentelor.

Ozonatorul TIENS pentru frigider și cameră cu microcip încorporat este un aparat modern, ușor de folosit, portabil, care îmbină principiile biotehnologiei, electronicii și mecanicii pentru integrarea beneficiilor ozonului (O3) în viața cotidiană.

Folosind eficient proprietățile unice ale ozonului, aparatul elimină - și nu le acoperă cu parfum, precum odorizantele obișnuite - mirosurile organice și anorganice din diferite spații ale locuinței, precum frigider, dulapurile cu pantofi, șifonier sau toaletă. Totodată, în frigider aparatul prelungește durata prospețimii alimentelor, elimină bacteriile și acționează ca antifungic.

 

Aparatul are trei moduri de operare, adaptate diferitelor condiții și poate fi folosit extrem de ușor, având un singur buton, cu funcția pornit-oprit și reglare a intensității debitului de ozon.

 

Ozonatorul TIENS pentru frigider și cameră este un aparat eficient și economic, fiind necesară încărcarea la priză o singură dată pe lună.

 

REÎNCĂRCARE

Aparatul se conectează la priza cu ajutorul încărcătorului pentru o durata de 5-6 ore. Asigurați-vă că pe tot parcursul încărcării aparatul este închis.

•Ozonul (O3) este o moleculă de oxigen care conține un atom în plus față de oxigenul atmosferic (O2), cel pe care îl respirăm.

•Cel de-al treilea atom formează o legătură slabă cu ceilalți doi atomi, fapt pentru care ozonul este instabil și reactiv.

•Ozonul oxidează o gamă largă de microorganisme patogene precum bacteriile (ex.: Salmonela, Listeria, E.Coli), virușii, ciupercile, drojdiile și alte substanțe organice precum uleiurile, pesticidele și moleculele anorganice (ex.: solvenți și alte substanțe chimice).

Aparatul îndepărtează

(și nu doar acoperă, așa cum face un odorizant obișnuit!)

mirosurile organice și anorganice prezente în diferitele spații închise din locuință, precum frigider, dulapuri de pantofi, șifoniere sau toalete.

 

 

Ozonul favorizează eliminarea mirosului neplăcut de fum de țigără și neutralizează gazele toxice sau nocive.

 

 

Ozonatorul prelungește perioada de prospețime a alimentelor din frigider.

 

 

Ozonul împiedică dezvoltarea bacteriilor patogene și a ciupercilor, menținând frigiderul igienizat.

 

Se recomanda folosirea aparatului in:

-frigider

-baie

-dulapul de pantofi

-sifonier sau dressing

 

Mod de folosire a intentisatii de ozon recomandat:

 

• Intensitate scăzută: După încărcare, aparatul poate funcționa timp de peste 45 de zile. Acest mod este potrivit pentru utilizarea obișnuită, în frigider.

 

• Intensitate medie: După încărcare, aparatul poate funcționa timp de peste 40 de zile. Acest mod este potrivit pentru prima utilizare sau în cazul de contaminare severă în frigider.

 

 

 

• Intensitate înaltă: După încărcare, aparatul poate funcționa timp de peste 35 de zile. Modul este potrivit pentru spații închise precum dulapurile de pantofi sau dulapurile de haine.

 

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu