Produsul a fost adaugat in cos

Acid lactic AHA, 60gr, Mayam

Cod produs: 6424414010884

Producator: MAYAM

6.09 Lei

cu TVA inclus
Vegan,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Acid lactic AHA, 60gr, Mayam

 

Acidul lactic este un produs de origine naturala, obtinut prin fermentarea glucozei. Este folosit in compozitii cosmetice pentru ajustarea pH-ului si prezinta o buna afinitate fata de piele si par. Imbunatateste hidratarea cutanata, elimina celulele moarte si peliculele capilare (matreata) avand o actiune keratolitica, confera stralucire firelor de par.

Acizii Alfa Hidroxi (AHA) exfoliaza stratul cornos al epidermei, elimina celulele moarte si previn aderenta acestora de piele, previn blocarea porilor. Permit pielii sa se regenereze, stimuleaza productia de colagen si elastina, contribuind astfel la netezirea pielii, estomparea ridurilor si a petelor pigmentare.

 

Proprietati organoleptice: lichid clar incolor/usor galbui, miros acidulat caracteristic

Densitate: 1.15

 

Ingrediente (INCI): lactic acid (concentratie 80%, restul este apa pura)

 

Proprietatile acidului lactic:

* keratolitic, exfoliaza pielea indepartand celulele moarte de la suprafata pielii si scalpului

* stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei favorizand reinnoirea celulara

* imbunatateste textura si aspectul pielii

* confera stralucire parului

* regleaza aciditatea compozitiilor cosmetice, diminuand pH-ul acestora

* activeaza emulsifiantul conditionator folosit pentru prepararea compozitiilor de ingrijire a parului

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* acidul lactic este un produs ce nu se aplica pur pe piele

* se poate include ca ingredient acidifiant in compozitiile cosmetice care contin si apa: seruri, geluri, tonere, masti, lotiuni, creme, sampoane, cleansere etc

* pentru reglarea aciditatii unei compozitii cosmetice preprate acasa se adauga progresiv, picatura cu picatura, masurand pH-ul obtinut si se continua adaosul pana ce se obtine valoarea dorita

* ca ingredient in compozitiile exfoliante sau depigmentare, cu masurarea pH-ului - este necesar un pH de cca. 3,5 pentru ca efectul exfoliant sa se realizeze; este indicat sa se efectueze un test de toleranta inainte de folosirea unui preparat de exfoliere chimica

* se poate combina cu alti acizi alfa hidroxi: glicolic, tartric, kojic sau cu acizii de fructe din oferta noastra

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* posibil iritant pentru pielea sensibila (dar nu si in concentratii scazute, atunci cand se regleaza aciditatea unei compozitii)

* a nu se aplica pur pe piele, a se evita contactul cu ochii

* a nu se ingera

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
3 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Sinpetrean C.
02 mai 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 aprilie 2017
Crina S.
12 noiembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 17 octombrie 2018
Cristina A.
13 iulie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 05 iulie 2021
Adauga un comentariu