Produsul a fost adaugat in cos

Petitgrain BIO ulei esenţial (bigaradier citrus aurantium) 10 ml

5.00 5.00 (1 review)

Producator: MAYAM

12.89 Lei

Pretul include TVA

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
  • Cantitate

Ai întrebări? Contacteaza-ne!

0752.498.740

LUNI-VINERI
09:00 - 17:00

Petitgrain BIO ulei esenţial (bigaradier citrus aurantium) 10 ml

Introducere

Uleiul esenţial de petitgrain sau portocală amară cum se mai numeşte este util atât în cosmetică cât şi în aromaterapie pentru ameliorarea diverselor afecţiuni cutanate şi nervoase.

Aceasta este una dintre cele trei uleiuri esenţiale obţinute din arborele de portocal. Uleiul de petitgrain este distilat din frunze şi ramuri tinere, altele sunt obţinute din coaja fructului respectiv din flori (neroli).

Uleiul esenţial de petitgrain a fost cândva extras din portocalele verzi necoapte de dimensiunea unor cireşe, de unde provine şi numele de "petit grain" adică "boabe mici"

Acesta este utilizat pe scară largă în produsele farmaceutice şi de parfumerie, este un ingredient clasic de apă de colonie.

Metoda de obţinere: prin distilare completă din frunzele proaspete şi crenguţele mici, subţiri

Zona geografică de provenienţă: Paraguay

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid limpede şi fluid, culoare incolor spre galben pal cu nuanţe de chihlimbar, aromă proaspătă, uşor citrică, lemnoasă şi condimentată

Nota parfumului: de mijloc

Componenţi principali: linalyl acetate, linalol, nerol, alpha-terpineol, geranyl acetate, limonene, myrcene
Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonene, citral, neral, benzoat de benzil, geraniol

Punct de aprindere (temperatura la care devine inflamabil): 75°C

Proprietăţi

  • regenerant cutanat
  • revitalizant
  • antiinflamator
  • antiinfecţios
  • antibacterian
  • calmant nervos, sedativ, antidepresiv, echilibrant
  • antispasmodic neurotrop

Recomandări

  • ÎNGRIJIRE COSMETICĂ: ca ingredient în uleiuri, creme sau loţiuni pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, furunculi, înţepături de insecte, pete de bătrâneţe
  • ÎN AROMATERAPIE:
  • în stări de neurastenie, depresii, agitaţie
  • pentru destindere, relaxare şi pozitivare
  • în caz de distonii neurovegetative: insomnii, fobii, colici, astm pe bază nervoasă, rău de mişcare
  • în caz de dereglări spasmodice: rău de mişcare, sughiţ la adult, tuse spasmodice, menstră dureroasă, artroză şi reumatism, agitaţie la copii

Review-uri (1 review-uri)

Olivia O.
Scris in 26 aprilie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 05 aprilie 2017

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos