Produsul a fost adaugat in cos

Brad balsamic ulei esențial (abies balsamea), 10ml

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 8397

Producator: MAYAM

13.90 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Ulei esențial de Brad balsamic - descriere şi recomandări

Extras din ramurile unei specii de brad originar în Canada, uleiul esențial de brad balsamic este foarte apreciat datorită parfumului său agreabil, proaspăt, ce miroase ca bradul de Crăciun. Alături de beneficiile olfactive, acest ulei esențial este folosit și pentru ameliorarea unor afecțiuni ale căilor respiratorii, atenuarea durerilor reumatismale, a crampelor și a contracțiilor musculare precum și sub formă de aromaterapie ca stimulator, tonic și pozitivant.

Metoda de obţinere: prin distilare cu aburi din ramuri

Zona geografică de provenienţă: Canada, din culturi ecologice

Descrierea olfacivă: miros balsamic, dulce, proaspăt

Ingrediente (INCI): abies balsamea oil

Proprietăţile uleiului esențial de brad balsamic

  • rubefiant, încălzitor
  • tonic și stimulator general
  • antiseptic respirator
  • ușor antiinflamator și antalgic
  • parfumant plăcut

La ce vă poate ajuta

  • împrospătarea și parfumarea aerului, crearea unei atmosfere plăcute
  • crearea odorizantelor de cameră și a lumânărilor parfumate, în special cu ocazia sărbătorilor de iarnă
  • parfumarea unor compoziții cosmetice și a sărurilor de baie
  • adjuvant în bronșite, răceli, rinite, sinuzite
  • suportul sistemului muscular și osteo-articular

Cum se folosește uleiul de brad balsamic

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziţiile cosmetice 0,5-2% iar pentru aplicații locale, parfumare, săruri de baie sau lumânări, dozaj până la 10%
  • diluat în ulei vegetal, sub formă de masaj pentru încălzirea musculaturii înainte de efort
  • diluat în ulei vegetal sau ca ingredient pentru creme, balsamuri sau geluri cu aplicații osteo-articulare
  • ca ingredient pentru prepararea de săruri de baie, simplu sau combinat cu alte esențe
  • combinat cu ulei esențial de portocală și/sau scorțișoară pentru lumânări, odorizante sau difuzare în încăperi, de Crăciun
  • ca esență parfumantă pentru parfumuri și produse de toaletă
  • difuzat în aer simplu sau combinat cu alte esențe, ca suport pentru probleme respiratorii și pentru crearea unei atmosfere optimiste

...

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
carmen c.
21 februarie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 11 februarie 2017
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos