Produsul a fost adaugat in cos

Kuvings Slow Juicer

5.00 5.00 (1 review)

Cod produs: 2309

Producator: Kuvings

2132.07 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Kuvings Slow Juicer

Fie că îţi doreşti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarbă de grâu, cu storcătorul Kuvings B6000PR te bucuri de mai mult suc proaspăt, bogat în vitamine şi substanţe nutritive.

Spre deosebire de storcătoarele convenţionale de mare viteză, care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală. Prin stoarcerea lentă (60 rpm) a fructelor și legumelor întregi, vei beneficia de un suc natural, bogat în vitamine și enzime, minimizând pierderea de substanțe nutritive.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este mult mai redus decât cel al storcătoarelor convenţionale, iar tu poţi savura un suc proaspăt într-o atmosferă relaxantă şi liniştită.

Kuvings B6000PR este proiectat pentru a funcţiona în condiţii de siguranţă, aparatul pornind numai dacă este corect și complet asamblat. În plus, 3 guri de aerisire optim plasate asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp, sistemul automat de control al căldurii oprind aparatul înainte de supraîncălzire.

Tehnologie de presare la viteză redusă (patentată în 50 de ţări)
Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PR permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea uşoară a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteză, ca în cazul storcătoarelor convenţionale. Motorul puternic (240W) asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari.

Capac inteligent 3 în 1
Capacul inteligent al storcătorului Kuvings B6000PR nu permite pierderea vreunei picături de suc şi nu lasă mizerie în bucătărie.
Ţinând capacul închis, poţi să creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe şi legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apă în storcător, poţi să clăteşti rapid şi uşor aparatul.

Alte specificatii:
Dimensiuni: 228 x 208 x 448 mm

240W

GARANTIE: 5 ani motor, 2 ani alte componente

Vas suc: 400ml

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
Jenny V.
12 iulie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs in 04 iulie 2016
Botond
Scris in 21 octombrie 2016

Buna ziua, as dori sa intreb, storcatorul Kuvings stoarce bine si legumele tari?
Cat de usor este de curatat?
Care este diferenta intre Kuvings si Greenis din punct de vedere al calitatii al curatarii si al cantitatii sucului?
Mersi,cu stima, Botond

Obio
Scris in 22 octombrie 2016

Buna ziua, stoarce si legumele tari, sigur. Diferenta intre cele doua din punct de vedere al curatarii este doar faptul ca Kuvings avand partea de sus mai mare, automat e mai mult putin de spalat decat la Greenis, si faptul ca e mai inalt decat Greenis din cauza gurii de alimentare si nu poate fi pus pe orice blat in bucatarie daca deasupra blatului exista corpuri de mobila suspendate.
In rest, in afara de pret, noi nu am observat nici o diferenta, principiul de stoarcere e acelasi, calitatea si cantitatea sucului fara diferente semnificative. E o alegere pur subiectiva pana la urma, oricare dintre cele doua aparate este o alegere foarte buna, cu o singura conditie: sa il folositi. :)

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos