Produsul a fost adaugat in cos

Ulei din seminţe de Struguri, 100 ml

Producator: MAYAM

11.80 Lei

Pretul include TVA

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
  • Cantitate

Ai întrebări? Contacteaza-ne!

0752.498.740

LUNI-VINERI
09:00 - 17:00

Ulei din seminţe de Struguri, 100 ml

Introducere

Uleiul din semințe de struguri este un ulei ușor, penetrant, nu lasă urme grase, asigură o piele fină satinată. Protejează pielea, menţine hidratarea şi combate formarea ridurilor. Conferă strălucire firelor de păr. Ideal ca ingredient pentru masaje.

Extracţia uleiului din seminţe de struguri este de dată relativ recentă, în pofida faptului că viţa de vie este cultivată de mii de ani. Iniţial a fost produs în Franţa şi Italia şi a fost utilizat pentru prepararea salatelor, iar începând cu secolul XX a fost remarcat şi pentru beneficiile aduse pielii.

Uleiul din seminţe de struguri are un conţinut ridicat de acid linoleic, tocoferol şi polifenoli. Recomandat pentru îngrijirea pielii mature ori deteriorate, previne îmbătrânirea prematură a pileii, este regenerant şi restructurant cutanat.

Este un ulei non-gras, pătrunde uşor în piele, se poate utiliza cu succes în curăţarea pielii sau în compoziţii pentru masaj.

Are consistenţă fină, uşoară, se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase, putând fi un ideal purtător de elemente active ale diverselor ingrediente cosmetice.

Metoda de obţinere: extragere din seminţe, urmată de rafinare

Zona geografică de provenienţă: Chile

PREZENTARE: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate redusă, miros neutru

Componenţi principali: acizi graşi: linoleic, linolenic, oleic, palmitic, stearic, vitamina E, minerale, compuşi fenolici

Proprietăţi

  • antioxidant
  • emolient
  • nutritiv
  • hidratant
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • dezincrustant
  • catifelant

Recomandări

  • ten mixt şi gras
  • tenul predispus la acnee
  • tenul uscat, deteriorat
  • restabilirea elasticităţii pielii
  • ameliorarea ridurilor
  • întăreşte şi hrăneşte fibra capilară
  • îmbunătăţirea tonusului şi texturii pielii

Review-uri (3 review-uri)

gabriela v.
Scris in 15 iunie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 05 iunie 2017
gabriela v.
Scris in 15 iunie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 05 iunie 2017
Rodica A.
Scris in 30 iunie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 19 iunie 2017
livia rusu
Scris in 15 septembrie 2017

Buna ziua, ce termen de valabilitate au in General uleiurile?

Obio
Scris in 15 septembrie 2017

Termenul de valabilitate este, in general de un an de zile. De exemplu, acest ulei expira la 30 septembrie 2018.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos