Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Rosa Mosqueta, 50 ml

Producator: MAYAM

29.65 Lei

Pretul include TVA

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
  • Cantitate

Ai întrebări? Contacteaza-ne!

0752.498.740

LUNI-VINERI
09:00 - 17:00

Ulei de Rosa Mosqueta - descriere şi recomandări

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, este asemănător cu măceşul nostru, creşte însă în Anzii sud-americani. Are tulpină spinoasă şi flori clolorate în roz. După ofilirea şi căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc seminţele din care se extrage acest ulei prețios.
Aparţine aceleiaşi specii cu măceşul nostru însă acest soi de Chile - sau Trandafir Chilian cum se mai numeşte, diferă prin concentraţia în compuși activi: carotenoide, vitamina E, K și F (acid linoleic și linolenic).

Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pentru capacitatea de ameliorare a cicatricilor rezultate după răni, leziuni acneice sau operaţii chirurgicale. Aplicarea regulată a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii, producerea de colagen și elastină, refacerea membranei celulare, estomparea ridurilor și refermizarea pielii.

Alte denumiri: rosa moschata, rosehip oil, rosa rubiginosa, ulei de măceşe, ulei de trandafir chilian

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele fructului

Zona geografică de provenienţă: Chile

Prezentare: lichid clar, culoare galben-aurie, vâscozitate medie, miros vegetal

Ingrediente (INCI): rosa moschata seed oil

Proprietăţile uleiului de rosa mosqueta

  • regenerator, favorizează reînnoirea țesutului cutanat
  • cicatrizant, recunoscut pentru îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, stimulează refacerea epidermei
  • antirid, atenuează ridurile și netezește ridurile superficiale
  • anti-age și antioxidant, întârzie îmbătrânirea pielii și reduce efectele de photoaging (foto-îmbătrânire)
  • refermizant, redă suplețea,elasticitatea și tonusul țesutului cutanat
  • emolient și protector al barierei hidro-lipidice a pielii

La ce vă poate ajuta

  • este un ulei ce aduce beneficii oricărui tip de ten
  • cicatrici rezultate în urma acneei, arsurilor, varicelei, postoperatorii, răni vindecate inestetic
  • piele matură, devitalizată, ridată
  • piele lipsită de elasticitate și tonus
  • ten uscat, deshidratat
  • ten îmbătrânit prematur, piele afectată de semne ale fotoîmbătrânirii, daune UV de la expunerea exagerată la soare
  • prevenirea şi ameliorarea vergeturilor
  • cuperoză, eczeme
  • după ras, după epilare, pentru calmarea și regenerarea pielii

Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • combinat cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și active cosmetice pentru un ser facial sau un ulei de masaj facial
  • simplu sau în amestec cu active specifice pentru aplicații locale cu efect cicatrizant
  • ca ingredient în preparate cosmetice pentru față: creme de zi și de noapte, loțiuni, seruri, măști
  • ca ingredient în preparate cosmetice pentru corp: balsamuri, creme, lapte de corp, unt de corp
  • formularea preparatelor pentru probleme specifice ale pielii
  • în tratamente anti-aging

Sinergii speciale

  • cu ulei de luminița serii, ulei de smochin de barbaria și coenzima Q10 pentru efectul antirid
  • cu ulei de argan, borago şi rodie pentru efectul regenerator
  • cu ulei de tamanu, ulei de cătină și ulei esenţial lavandă pentru eczeme
  • cu ulei de argan, ulei de macadamia şi ulei esenţial de mandarină pentru vergeturi
  • cu unt de shea, ulei esenţial de ciste ladanifere şi ulei esențial de salvie pentru cicatrici
  • cu ulei de aloe vera şi gălbenele după expunerea la soare

Păstrare: fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Obio sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Review-uri (0 review-uri)

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos