Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de Neem BIO, virgin, 50 ml

Cod produs: 100

Producator: MAYAM

15.40 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Ulei de Neem BIO, virgin, 50 ml

Introducere

Uleiul de neem este excepţional de bogat, economic, cu aplicaţii universale pe piele, ten, scalp, mâini. Acnee, eczeme, psoriazis, mătreaţă, arsuri, răni, negi, herpes, erupţii cutanate, căderea părului.

Neem a fost folosit în India începând cu anul 2000 î.Hr şi este menţionat în textele antice ca fiind ''tămăduitorul tuturor bolilor''. Chiar şi azi, Neem este considerat a fi o plantă cheie în medicina ayurvedică.

Uleiul de Neem este folosit în scop medicinal şi cosmetic de sute de ani, fiind cu adevărat un produs care a rezistat la testul timpului.

Arborele Neem este folosit atât în medicina tradiţională cât şi în agricultură. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor. Conţine peste 100 de componente chimice, care se găsesc în procente şi combinaţii diferite în scoarţă, frunze şi fructe.

De remarcat este faptul că uleiul de Neem este inofensiv pentru mamifere, substanţele conţinute acţionează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a peste 200 de dăunători.

Uleiul de Neem este excepţional de bogat dar are un miros greu. Pentru cine nu suportă mirosul, acesta va trebui în consecinţă cominat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă. Vă recomandăm experimentarea compoziţiilor în loturi mici cu acest ulei, pentru ca mirosul să nu afecteze negativ produsul final.

Metoda de obţinere: presat la rece din fructe şi seminţe

Zona geografică de provenienţă: Brazilia

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: la temperatura camerei este vâscos, cu aglomerări şi uşoare sedimente, miros puternic relativ respingător, culoare brun-verzuie. La o uşoară încălzire uleiul devine clar.

Componenţi principali: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tocopherol, vepinin

Proprietăţi

  • antibacterian, antiviral
  • antifungic
  • antiseptic
  • antiparazitar
  • insectifug
  • regenerarant
  • emolient
  • restaurează elasticitatea pielii

Recomandări

  • tratamentul infecţiilor cutanate bacteriene, fungice
  • ameliorarea problemelor dermatologice: acnee, eczeme, psoriazis, herpes
  • ajută la vindecarea rănilor diverse
  • negi, erupţii cutanate
  • piele infectată
  • căderea părului, mătreaţă
  • pielea uscată, crăpată sau deteriorată

Parerile utilizatorilor
4 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
catalin t.
01 august 2016
Rating: 4

a cumparat acest produs in 24 iulie 2016
catalin t.
24 august 2016
Rating: 4

a cumparat acest produs in 05 august 2016
Corina Elena B.
27 aprilie 2017
Rating: 4

a cumparat acest produs in 17 aprilie 2017
Ana M.
14 septembrie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs in 06 septembrie 2017
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos