Produsul a fost adaugat in cos

Emulsifiant Varisoft, 25gr

Producator: MAYAM

5.06 Lei

Pretul include TVA

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
  • Cantitate

Ai întrebări? Contacteaza-ne!

0752.498.740

LUNI-VINERI
09:00 - 17:00

 

Emulsifiant Varisoft - descriere şi recomandări

Este un ingredient ideal pentru realizarea balsamurilor de păr şi a măştilor capilare. Prin fixarea sa pe fibra capilară părul devine moale şi mătăsos. Graţie afinităţii sale pentru keratina din păr, reduce efectul static apărut în urma pieptănării. Părul devine ușor de descâlcit, se rupe mai rar, devine mai strălucitor.

Se poate folosi şi ca ingredient pentru creme de corp sau mâini, este substantiv pentru piele şi conferă o senzaţie mai uscată în comparaţie cu emulsifianţii clasici. Cu acest emulsifiant se pot realiza şi creme fără ulei.

Compuşii cuaternari de amoniu sunt incriminaţi a avea potenţial iritant pentru piele şi mucoase dar testele in vitro şi in vivo realizate de producător au demonstrat că acest produs nu este iritant pentru piele şi ochi dacă este folosit conform indicaţiilor.

Origine: vegetală, obţinută din rapiţă și palmier prin sinteză. Tip: cationic.

Prezentare: pastile albe, miros ușor de amoniac dar care nu se resimte în compoziţii, punct de topire ~55°C

Ingrediente (INCI): cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate

Proprietăţi

  • condiţionator, substantiv
  • antistatic pentru păr
  • facilitează descâlcirea și pieptănarea
  • face părul mai moale, mătăsos, uşor de coafat, fără să-l încarce
  • dă flexibilitate şi ţinută părului
  • auto-emulsifiant ce permite prepararea de emulsii stabile
  • conferă senzţie satinată și fineţe pielii

Recomandări

  • şampoane 2 în 1 pentru adulţi
  • balsam pentru păr
  • creme condiţionatoare de păr
  • măşti, condiţionatoare capilare
  • geluri de duş tip cremă
  • cremă de corp, de mâini
  • creme oil-free
  • dozaj indicativ: 2 - 10%
  • dozaj pentru condiţionatoare solide: până la 20%
  • se topeşte pe baie de apă împreună cu ingredientele prevăzute în reţetă
  • poate fi ingredient atât în faza apoasă cât şi în faza grasă
  • este recomandat pentru toate tipurile de păr, în special pentru cel lung, dificil de descâlcit, cu vărfuri despicate, indisciplinat
  • este util pentru părul vopsit, creţ ori ondulat

Păstrare: în loc uscat, ferit de lumina directă, în mediul ambiant

Date de siguranţă: a se evita contactul cu ochii; a nu se ingera, a nu se inhala; posibil iritant pentru persoanele cu pielea sensibilă, se recomandă efectuarea unui test prealabil utilizării produsului; a nu se lăsa la îndemâna copiilor

Review-uri (0 review-uri)

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos