Produsul a fost adaugat in cos

APĂ DE TEI BIO 100ml

Producator: MAYAM

12.40 Lei

Pretul include TVA

  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
  • Cantitate

Ai întrebări? Contacteaza-ne!

0752.498.740

LUNI-VINERI
09:00 - 17:00

Apă de Tei - descriere şi recomandări

Teiul din familia tiliacee are multe specii răspândite şi majoritatea sunt recunoscute pentru calităţile terapeutice, medicinale şi cosmetice. Florile de tei sunt cunsocute şi utilizate de mii de ani şi ne încântă în fiecare vară cu parfumul lor dulce şi delicat. Apa florală conţine elemente preţioase şi aduce beneficii prin aplicarea directă pe piele sau ca ingredient în compoziţiile cosmetice.

Apa de tei aduce strălucire şi iluminare pielii, fiind benefică în special pentru tenul tern şi matur. Este adaptată pielii sensibile fiind un veritabil calmant, ideală şi pentru pielea delicată a copiilor. Aduce beneficii pentru scalpul sensibil sau iritat, dar şi pentru păr pe care-l revitalizează de la rădăcină. Aroma sa subtilă conferă o stare de linişte şi calm.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu abur a ramurilor cu fructe şi frunze

Zona geografică de provenienţă: Franţa

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

PREZENTARE: lichid incolor spre gălbui, miros fin dulceag
Produs biologic pur, microfiltrat, fără conservanţi. Poate prezenta în mod natural mici depuneri.

Ingrediente (INCI): tilia vulgaris water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile apei de tei

  • calmant pentru piele
  • calmant pentru scalp
  • redă luminozitatea şi strălucirea tenului
  • conferă strălucire părului
  • antiinflamator
  • decongestionant

La ce vă poate ajuta

  • orice tip de piele, în special cea sensibilă, fragilă
  • piele uscată
  • piele matură, ternă, devitalizată
  • piele deranjată de iritaţii, eczeme
  • îngrijirea scalpului şi părului
  • îngrijirea pielii copiilor

Cum se folosește în cosmetică

  • nediluată, direct pe piele prin pulverizare sau cu o dischetă
  • aplicată ca atare sau combinată cu alte ape florale pe ten, gât, decolteu
  • aplicată prin puverizare pe pielea iritată, inclusiv la bebeluşi
  • ca ingredient în cremele pentru redarea strălucirii tenului matur, devitalizat
  • ca ingredient în cremele şi loţiunile dedicate tenului sensibil
  • încorporată într-o mască facială calmantă sau antiinflamatoare
  • ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea pielii cu erupţii sau afectată de eczeme
  • pentru prepararea de şampoane sau măşti capilare

Păstrare: ferit de lumină şi căldură, preferabil la frigider

Date de siguranţă: uz cosmetic

Review-uri (0 review-uri)

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos